Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik houd wel van dit jaargetijde met de dikke vesten, kaarsjes aan en onder een dekentje op de bank. Oké, en als het dan buiten koud moet zijn dan het liefst wel zo’n goede snijdende kou op een heldere zonnige dag. Zo’n dag die na een goede strandwandeling schreeuwt om een warme chocolademelk met rum.

Waar ik alleen minder van houd is het effect van de kou en de verwarming op mijn huid. Naast het feit dat ik zo bleek ben dat deze week meerdere mensen ongevraagd mijn hartslag begonnen te checken, is mijn huid gewoon droog. En als je een beetje thuis bent in de huidverzorging weet je dat een droge huid er (als je ouder bent dan 30 hé, als je 18 bent heb ik het NIET tegen jou) voor zorgt dat je er ouder uitziet.  Dus toen mijn vriendin/kapster/huidspecialist Sandra (ja, het is een all-rounder) me linea recta naar de Douglas stuurde om een goed hydraterend masker, ben ik maar braaf gegaan.

In de zoektocht kwam ik een heleboel goede maskers tegen, vandaag deel ik mijn top 5 met jullie!

Dior – Jelly Sleeping Mask                        
50 ml, €65,18 (aanbieding)

Heerlijk masker dat je na je avondreiniging op smeert, dat snel intrekt, niet plakt (niets erger dan dat) en waarmee je gewoon lekker gaat slapen. Laat dit masker een nachtje z’n werk doen en je wordt wakker met een soepele, goed gehydrateerde huid die minder lijntjes laat zien. Een kind kan de was doen.
Te verkrijgen bij Douglas.nl.

Douglas Collection  – Moisturizing Capsule Mask    
12 ml, €2,99

De grootste verrassing op beauty gebied afgelopen jaar waren voor mij toch echt de geweldige, eigen producten die de Douglas aanbiedt. Goed qua prijs en een hele hoge kwaliteit. Deze maskers (er zijn nog 8 andere maskers in deze übermakkelijke verpakking) hebben precies genoeg inhoud, breng je makkelijk aan en doen wat ze beloven. Heel fijn als je geen zin hebt om een grote pot te kopen maar gewoon voor een speciale gelegenheid even een maskertje wilt doen. Goed maskertje voor op vakantie als je weinig spullen wilt meesjouwen. Geen verrassing natuurlijk dat het alleen te krijgen is bij Douglas!

Sisley – Masque Crème à La Rose Noir  
60 ml, €111,54 (aanbieding)

Op mijn absolute wishlist. Ik kreeg ooit een proefje van mijn beautydealer Joyce met de tip om dit masker een nacht te laten zitten de dag voordat ik een belangrijk feestje zou hebben. Ze garandeerde me dat ik wakker zou worden met een stralend, zacht huidje. En ja hoor, ze had gelijk. Ik vind de prijs echt een verschrikking maar ik weet dat het een goede investering is. Maar even op een goede aanbieding wachten! Wil jij hem testen? Bestel hem dan hier!

Glamglow – Thirstymud          
50 gr, €50,95

Ik heb al eerder maskers van Glamglow gereviewd en ik vind het een tof merk. Dit masker zorgt voor een echte vochtboost. Het is een wat zwaarder masker maar let’s face it, soms heb je dat gewoon nodig. Ik vond dit masker heerlijk na de korte nachten aan het einde van het jaar. Even dit maskertje erop en de drankjes en de weinige uren slaap verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik val ook wel op dit merk door hun leuke verpakkingen en enorm goede branding. Een aanrader, bestel hem nu!

Lees hier mijn eerdere review van het Glamglow Youthmud masker.

Starskin– Micro-filler Mask
40 ml, €31,10

Tja, deze moest wel op het lijstje. Omdat ik enorm benieuwd ben of ze kunnen waarmaken wat ze claimen; ‘een verjongende cocktail die de huid direct transformeert, herstelt en zichtbare tekenen van huidveroudering vermindert’. Maar eigenlijk ook alleen al omdat ik zo’n fan ben van dit geweldige Nederlandse (!) merk. Maar ook omdat ik enorm gek ben op de kwaliteit van de producten. Ik heb dit masker liggen om deze week nog te reviewen dus kunnen jullie een uitgebreid review volgende week zaterdag verwachten! Natuurlijk zoals jullie van me gewend zijn inclusief beschamende foto’s!
Exclusief bij Douglas verkrijgbaar.

Heb jij nog goede toevoegingen voor me? Laat het me weten in de comments!

Liefs Mandy

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren