Ik vind het heerlijk om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Lekker aan je laten plukken en heerlijke maskers en serum op je hoofd. Maar helaas kan dat niet elke week, dat zou een hele kostbare grap worden. Bij een van mijn favoriete beautywinkels in Zeeland (zoveel hebben we er niet helaas) de Douglas in Goes werd ik gewezen op de maskers van Starskin. Ik besloot mezelf eens te verwennen en testte een van hun maskers voor jullie!

Starskin Firming Bio-Cellulose Second Skin Face Mask

Het Close-Up™ Firming Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask van STARSKIN® belooft de huid gladder en jeugdiger te maken door de vormen van je gezicht te versterken. De exclusieve Premium Bio-Cellulose wordt geformuleerd met natuurlijk gefermenteerde, vitaminerijke kokosnotensap en verstevigt en voedt de huid zonder irritaties. Klinkt goed maar wat doet het in de praktijk?

masker

Het Close-Up™ Firming Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Masker is verkrijgbaar bij Douglas en kost €9,95 voor 30 milliliter. Het masker is verpakt in een platte, vierkante, zachtroze kartonnen verpakking met daarin een gesealde plastic zakje met daarin het masker. Het heeft een hippe, luxe en wat Hollywood-achtige uitstraling.

IMG_5112

IMG_5105

IMG_5108

Als je de plastic verpakking van het masker open maakt zie je het masker verpakt in 3 lagen. De buitenste 2 lagen verwijder je (hier zit veel van de lotion op) en je legt het masker op je gezicht. Dit is even passen en meten want het masker is natuurlijk zacht waardoor je even moet schuiven om het op de juiste plek te krijgen. Het ligt fijn op de huid en zuigt zich niet overdreven vast. Je kunt er wel perfect het huis mee stofzuigen of lekker een serietje kijken.

IMG_5121
Voor-foto

Ik had pech dat toen ik het masker net op had gedaan de bel ging en ik dus met masker op moest gaan kijken wie het was. Het was gelukkig K. maar die schrok ook wel even van hoe ik eruit zag.

 

IMG_5129
Ik snap helemaal waarom K. zich kapot schrok toen ik zo de deur opendeed!

Als ik hem uittest valt de ‘clean’ geur me op. Meestal zijn dit soort maskers hevig geparfumeerd maar dat is bij dit masker dus niet het geval. Het masker voelt gelijk verkoelend aan en geeft een fijn tintelend gevoel.

IMG_5126

Ik besluit na de horror-ervaring van K. me maar even koest te houden en niet nog meer mensen de stuipen op het lijf te jagen. Ik kijk een halve aflevering van Orange is the new black en haal daarna het masker eraf.

IMG_5131

Op de gebruiksaanwijzing wordt aangegeven dat je na het verwijderen van het masker de overgebleven lotion in je huid moet kloppen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik neem de na foto waarop ik nog niet bijster veel verschil zie. ( Ik moet wel zeggen dat ik nu met de twee foto’s bij elkaar m’n huid al wat stralender vind op de na-foto)

IMG_5134
Tadaa! De na-foto!

Een aantal uur na het verwijderen van het masker merk ik dat mijn huid wat ‘strakker’ aanvoelt. Ik zie dat er wat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en m’n huid meer straalt. Dit strakkere gevoel en het stralen bleef ongeveer zo’n 2 dagen aanhouden. Het is dus een heel fijn masker om te gebruiken voor dat speciale feestje of die belangrijke date! Check wel eerst even of je goed tegen de bestanddelen kunt want het zou toch jammer zijn als het bij jou een ander effect heeft!

Kortom, ik vind het een heerlijk masker om voor een special avondje te gebruiken. Verwacht je er een halve facelift van dan zou ik het niet kopen maar als je een frisse, gladde huid wilt ervaren dat ben je bij Starskin aan het goede adres! Bestel hier je Het Close-Up™ Firming Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask.

Gebruik jij wel eens een masker? Welke zou je mij aanraden?

 

Deze review is niet gesponsord (helaas ;-), ik heb dit product zelf gekocht en deel deze review omdat ik enthousiast ben over dit product!