Nou, hier gaat ie dan. Mijn eerste review! Superspannend maar als ik dan toch met foto’s ga beginnen, dan maar gelijk goed. Of je foto’s van mij zonder make-up goed kan noemen valt absoluut te betwijfelen maar let’s give it a go! Ik pretendeer niet de nieuwe Miss Lipgloss of de lieve dames van Livelifegorgeous.nl te zijn maar ik vind het wel leuk om jullie producten te laten zien waar ik enthousiast over ben. De bovengenoemde dames zijn absoluut wel mijn inspiratie (lees; ik heb schaamteloos afgekeken van de pro’s) voor deze review. Wees niet bang dat het een gesponsord artikel gaat worden, ik koop de producten zelf en ben er dus echt enthousiast over.

Ik draag graag make-up. Zonder mascara en een mooie eyeline/wing zal je mij niet vaak buiten zien. Natuurlijk is het een ander verhaal als ik op het strand lig maar dat is wel echt de uitzondering. Ik vind het heerlijk om mezelf op te tutten maar in de zomer vind ik het altijd wel iets lastiger. Een hoofd vol foundation staat me beter in de winter en ik wil ook nog wel iets van een kleurtje op kunnen doen als ik op een terrasje vertoef. Ik heb in de winter een aantal lievelingsproducten zoals de biologische make-up van Luka Cosmetics (hierover in een later artikel meer) en de minerale poeders van Bare Mineralsmaar die vind ik toch minder fijn in de zomer.

Afgelopen week liet ik me bij Douglas in Goes adviseren op het gebied van een sunkissed look die me een lichte dekking geeft en een hoge SPF bevat zodat ik veilig de zon in kan. Er werd me een bekend product aanbevolen. De Sun BB Cream van Lancôme. De Sun BB Cream heb ik al eerder gebruikt toen ik zwanger was van Duncan. Ik was panisch voor pigmentvlekken of een zwangerschapsmasker maar wilde wel graag in de zon kunnen. Ik heb natuurlijk niet keihard liggen bakken maar in de hete zomer van 2014 heb ik wel wat verkoeling gezocht op het strand. Ik was toen erg tevreden over dit product. Het maakte de keus makkelijk en ik heb hem gekocht om voor jullie te reviewen.

Sun BB Cream van Lancôme
Lancome beschrijft de Sun BB Cream als musthave voor de zomerdagen. Waar ze vooral heel trots op zijn is dat ze beschermende eigenschappen combineren met egaliserende werkstoffen, zodat de huid direct een gelijkmatige teint krijgt. Een zonneproduct voor het gezicht, met de high-end teintcorrigerende voordelen van een BB Cream.

IMG_4491

De Sun BB Cream is verkrijgbaar in 1 tint en kost €34,95 voor 50 milliliter. De Sun BB Cream zit in een platte, langwerpige tube van 50 milliliter. De tube zit verpakt in geel-gouden kartonnen doosje. De tube is van glad kunststof gemaakt en heeft de signature, chique uitstraling die ik van Lancôme gewend ben. De tube doseert fijn en door de gladde, platte verpakking neemt hij niet te veel ruimte in je make-uptas in.

IMG_4497

IMG_4498

Als ik hem test ben ik weer direct gepakt door de zomerse geur. Een zoete geur die licht iets weg heeft van zonnebrandcreme. Het geeft met direct een zomers gevoel. De crème voelt het zelfde als een gewone zonnebrandcreme. Op mijn arm oogt ‘ie wat donkerder dan dat hij daadwerkelijk op mijn gezicht eruit ziet. Ik breng de crème aan met de Beautyblender. Wat een topuitvinding is dat, zeg!

IMG_4532

Nou, hier komen ze dan! De foto’s waarvan ik nooit gedacht had dat ik ze ooit zou posten.

Voor (zonder make-up) (a.k.a de boerin)

IMG_4555

Na met Sun BB Cream (a.k.a een zonnigere boerin)

IMG_4556

Na met make-up (thank god for make-up!)

IMG_4557

Hij lijkt op de tweede en derde foto wat roder/bruiner dan dat hij in het echt is. Op de laatste foto zie je dat de Sun BB Cream een hele mooie, egale kleur geeft zonder er als masker uit te zien. Een makkelijke, frisse lente/zomerlook die perfect is voor op een zonnig terras! De creme is ook erg geschikt om te dragen tijdens festivals, al dansend word je bruin maar verbrand je niet door de hoge SPF 50!

Nou, de vuurdoop. Ik hoop dat jullie niet wit zijn weggetrokken van de schrik. Mocht dit nou wel zo zijn, ren dan snel naar de Douglas voor deze Sun BB Cream! 🙂

*Deze post is niet gesponsord. Ik heb het product zelf aangeschaft en schrijf erover omdat ik het een handig en goed product vind!