Elk jaar ga ik op zoek naar de perfecte bikini. Ik moet er wel echt ‘m’n dag’ voor hebben want anders roept het alleen maar (extreme) frustratie op. Inmiddels weet ik wel een beetje wat wel bij me past en wat niet. Triangle-topje? Big no-no tenzij ik wil dat ik continue mensen flash op het strand. Halter staat niet mooi met m’n schouders, een bikinitop zonder beugel vind ik niet lekker zitten en van die ‘houtje-touwtje-broekjes’ doen niks voor m’n billen. Van een paar merken weet ik al dat ze me bevallen maar toch wil ik graag dit jaar eens kijken naar een badpak. Er zijn natuurlijk aan beiden voordelen. Bikini; bruiner lijf. Badpak; minder zelfbewust. Oké, misschien niet als je zo’n ingewikkeld bondage badpak kiest met allemaal van die stukken eruit en overal banden maar aangezien ik er niet wens uit te zien als een rollade gaat dat hem sowieso niet worden.

Dit jaar lijken de badpakken een grote opmars te maken. Alle grote merken hebben een grote range aan verschillende kleuren en pasvormen. Badpakken zijn helemaal hot. Reden genoeg voor mij om de zoektocht uit te breiden naar het perfecte badpak! Als moeder moet je al snel oppassen dat je niet gelijk een ‘moeke’ wordt als je voor een badpak kiest. Belangrijk in de zoektocht is dus dat het perfecte badpak net zo sexy moet zijn als dat de perfecte bikini is. Ik zou normaal altijd voor effen zwart gaan maar ik heb bewust wat breder gekeken zodat ik ook eens wat anders dan zwart zou proberen!

Hier de badpakken die de ‘cut’ hebben gehaald en doorgaan naar de volgende (pas)ronde!

Freya Venus €94,95

Freya dot

Ik vind vooral de pasvorm voor vrouwen met wat rondingen geweldig! Nou ben ik niet zo goed bedeeld als de dame op de foto dus ik ben erg benieuwd of zonder die ‘accessoires’ het badpak ook zo mooi staat! De kleine polka dot is flatteus en het riempje op de buik is ook slim geplaatst. Freya heeft voor de beter bedeelde vrouwen naast badmode ook erg mooi ondergoed. Je shopt het badpak hier!

Seafolly Goddess Twist Bandeau €104,95

Seafolly Goddess Blue

De reviews van dit badpak zijn heel erg positief. Ik vind de diepe blauwe kleur erg mooi en het is volgens mij een badpak dat de positieve punten benadrukt. En wie, op Doutzen na, vindt dat nou niet fijn! Het badpak is er in meerdere kleuren en de bandjes zijn afneembaar en op verschillende manieren te dragen. Je shopt hem hier!

Michael Kors Red €129,95

Michael Kors rood

Oké, dit rode badpak van Michael Kors trekt me vooral aan omdat ik toch altijd bij een rood badpak een beetje aan Pamela moet denken. En laat ik nou helemaal geen probleem hebben met het channelen van mijn inner-Pamela! Ik ben niet helemaal gek van het grote Michael Kors-logo tussen de borsten maar je kan niet alles hebben! Je shopt hem hier!

Esprit Santos Bay € 54,95

Esprit

Een mooi zwart badpak met leuke details voor een leuke prijs. Ik ben erg benieuwd of de cup ook een beetje fijn zit. Op de foto lijkt het nogal smal en je wilt natuurlijk niet dat je borsten er ineens langwerpig uit gaan zien of dat je steeds moet sjorren omdat de support niet goed is. Het zou ook heel goed voor mij een badpak voor ‘erbij’ kunnen worden. Je shopt hem hier!

Seafolly Spot on € 109,95

Seafolly dot blue

Ik houd wel van die fifties-feel van dit badpak. De pasvorm kan helemaal goed uitpakken of heel erg fout. Het decolleté is pittig en het is helemaal afhankelijk van hoe de ingebouwde cups steun geven of het ook echt mooi gaat zitten. Maar vind het een vrolijk badpak met ‘humor’ voor zover een badpak dat kan hebben! Door de witte bies vast ook prachtig op een gebruinde huid! Je shopt hem hier!

Zijn jullie Team bikini of Team badpak? Heb je zelf al het perfecte badpak gevonden? Tips zijn meer dan welkom!