Ik heb enorm veel met muziek, ik zing graag en word vooral geraakt door teksten in een nummer. Eerder schreef ik al de kracht van muziek, dat artikel lees je hier! Als je mij volgt op Instagram dan zie je mij regelmatig op Instagram Stories los gaan in de auto op nummers waar ik blij van word. Daar zit meestal wel een heel verhaal achter. Het leek me leuk om jullie elke maand mee te nemen in welke nummers bijzonder/belangrijk voor me waren. Check hier de Soundtrack van vorige maand!

Net als januari, was ook februari een maand met bijzondere gebeurtenissen. Het zijn nog steeds de eerste maanden in mijn nieuwe huisje maar ik ben inmiddels helemaal gewend en zo enorm blij dat ik weer in Middelburg woon! Het was ook de maand dat de relatie tussen K. en mij definitief stopte, verdrietig maar het beste voor ons allebei. We waren eigenlijk al heel lang afscheid aan het nemen. We zorgen dat we de belangen voor de kinderen op nummer 1 zetten en gaan goed met elkaar om.

Februari is voor mij vaak een beetje een nietszeggende koude maand die ik het liefst oversla. In het verleden vertrok ik in februari wel eens naar een zonnig oord. Heerlijk! Dat zat er dit jaar niet in maar ik moet zeggen dat het tot nu toe een van de fijnste maanden in een lange tijd geweest is.
Ik voel me fijn, gelukkig en maak mooie dingen mee. Ik heb door de veranderingen extra tijd voor mezelf die ik al in lange tijd niet gehad heb, en dat is heerlijk. Deze maand stond in het teken van leuke dingen doen met mensen waar ik gek op ben, mijn huisje samen met Duncan helemaal tot een thuis maken en de start van de MDM Vlogs! Kortom, de maand is dubbel geweest maar overall gezien, vond ik het een hele fijne maand!

De nummers hieronder zijn niet allemaal in de maand februari uitgekomen, ze zijn soms al ouder. Maar deze maand waren het mijn meest beluisterde nummers!

Kijk en luister mee naar de nummers die mij deze maand raakten of bijzonder voor mij waren en waarom!

James TW – When you love someone
Toen ik dit nummer ergens in december voor het eerst hoorde, huilde ik de ogen uit m’n hoofd. Inmiddels kan ik er beter naar luisteren en vind ik het heel erg mooi dat ook hier eens over gezongen wordt. De tekst raakt bij ouders die (net) uit elkaar zijn een gevoelige snaar, maar heeft een prachtige boodschap. Iets waar ik helemaal achtersta. Soms zijn twee huizen echt beter dan één, hoe groot het verlangen hier ook geweest is.

 

You don’t know me – Jax Jones
Heerlijk nummer dat me enorm vrolijk maakt! Ik hoorde hem voorbij komen op 3Fm en was verkocht! Geweldig om hard te draaien in de auto op een bijna lente-achtige dag. ”I mean, we could throw shapes together. But it doesn’t mean you’re in my circle” Geweldig!

 

Teske – Opnieuw
Ik heb dit liedje de afgelopen maand echt eindeloos op repeat gehad. De melodie, de (lieve) stem van Teske, het riffje. Oké, en de tekst natuurlijk ook wel. Normaal is Nederlandstalig niet zo mijn ding maar in deze combi vind ik het helemaal leuk!

 

Alicia Keys – In Common
Een hele ander (gave) sound die Alicia op haar nieuwe album laat horen.
Ik ben dan weer helemaal gepakt door de zinnen:
‘Who wants to love somebody like me?
You wanna love somebody like me
If you could love somebody like me
You must be messed up too’

 

Ed Sheeran – Shape of you
Wat. Een. Lekker. Nummer. I love Ed! Een geweldige artiest die me geweldig gezelschap lijkt om eens een biertje (ik wijn dan) mee te drinken. Dit nummer zit al weken in m’n hoofd! ☺

 

Dit was de Soundtrack van de maand februari, welke nummers waren voor jou speciaal deze maand?