Ik heb enorm veel met muziek, ik zing graag en word vooral geraakt door teksten in een nummer. Eerder schreef ik al de kracht van muziek, dat artikel lees je hier! Als je mij volgt op mijn Instagram dan zie je mij regelmatig op Instagram Stories los gaan op nummers waar ik blij van word. Daar zit meestal wel een heel verhaal achter. Het leek me leuk om jullie elke maand mee te nemen in welke nummers bijzonder/belangrijk voor me waren.

Maart. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan deze maand. Ik logeerde met Duncan bij mijn zusje en zwager in Den Haag, ging met mijn vriendin Veronique een heerlijk weekend naar Amsterdam en woonde het concert van Jacob Banks en de Ladies of Soul bij. Het was ook de maand van knopen doorhakken, langzaam aan naar een nieuw begin en mooie ontwikkelingen op mijn werk. Kortom, goede maand met wat rouwrandjes maar spring is coming and things will only get better.

Kijk mee naar de nummers die in maart op repeat stonden!

Bruno Mars ft. Cardi B – Finesse

Ik hoorde dit voorbij komen op de radio en dacht dat ik naar een nineties swingbeat nummer zat te luisteren! Maar nee, het is de briljante Bruno Mars die altijd onverwacht uit de hoek komt. Dit nummer past helemaal in mijn straatje en zeker nu iets vaker de zon schijnt, past het perfect in mijn lente-playlist!

 

Sofi Tukker – Best Friend

Ik hoorde dit nummer in de auto toen ik switchte van Spotify naar radio en m’n volume vol openstond. Normaal is dat heel vervelend maar dit was precies op het juiste moment waardoor ik dit nummer hoorde als het gehoord zou moeten worden, met volume vol open! Wat een waanzinnige plaat! Ik houd ervan!

Lorde – Liability

Prachtig klein liedje van een dame met een hele bijzondere stem. Deze kwam een keer voorbij in een Sportify-playlist en het liedje en de tekst grepen me. Als je Spotify gebruikt weet je dat je bij het afspelen van sommige nummers achtergrondinformatie over de zangers en teksten kan lezen (Genius), ik vond het uitermate interessant om te lezen hoe dit liedje tot stand is gekomen.

 

Blondie – Call me

Ik word regelmatig Blondie genoemd en ik vind dat altijd wel wat hebben. Kijk ‘Blondje’ is gewoon niet leuk en Blondie is, als je naar de super stoere zangeres kijkt, een mooi compliment. Dit nummer kwam ineens voorbij toen ik iemand over hoorde en ik heb het op repeat gehad toen ik van Rotterdam naar Middelburg reed, dit is zo’n uur en een kwartier dus dat zegt wel iets… Good times.

Jacob Banks – Chainsmoking

In december hoorde ik Jacob Banks voor het eerst op de radio en ik werd ik direct gepakt door zijn stem. Dat ‘rauwe’, ik vind het geweldig. Toen ik zag dat hij in maart in Nederland zou optreden, kocht ik zonder na te denken direct kaarten. Vorige week zag ik hem in de Melkweg en wat een waanzinnig optreden was het! Iedereen was onder de indruk. Chainsmoking is ook een heerlijk nummer dat je ook het beste laat binnenkomen als je goed naar de tekst luistert en hem lekker hard zet! Enjoy! Don’t Forget you heard about him here, he’s gonna be a big star!

 

Extra bonusnummer deze maand;

Jacob Banks – Say Something (Cover A Great Big World)

Dit nummer geeft me altijd al een ‘heimwee-gevoel’  maar dit gezongen door Jacob Banks in een doodstille Melkweg. Kippenvel. Luister maar, woorden schieten te kort.


Dit waren de liedjes die ik in de maand maart helemaal geweldig vond! Ik hoop dat je het leuk vond om de maand aan de hand van mijn lievelingsnummers te bekijken!

 

Liefs,

Mandy