Ik heb enorm veel met muziek, ik zing graag en word vooral geraakt door teksten in een nummer. Eerder schreef ik al de kracht van muziek, dat artikel lees je hier! Als je mij volgt op Instagram dan zie je mij regelmatig op Instagram Stories los gaan in de auto op nummers waar ik blij van word. Daar zit meestal wel een heel verhaal achter. Het leek me leuk om jullie elke maand mee te nemen in welke nummers bijzonder/belangrijk voor me waren. Check hier de Soundtrack van vorige maand!

Maart was een heerlijke maand! De zon begon weer meer te schijnen, de eerste keer ‘met-zonder-jas’ naar buiten en de lente die officieel begonnen is! De afgelopen maand stond voor mij in het teken van rust, genieten en dichterbij mezelf komen. Samen met mijn zusje genoot ik van Lisa Lois die Adele zong in de Mezz Breda. Ik had een heerlijke tijd tijdens een zonnig weekendje in Den Bosch, startte weer met hardlopen (wat een verschrikking) en dronk heerlijke Gin Tonics met leuke mensen in Vlissingen. Een ander hoogtepunt was de ‘Bring-your-mother-to-lunch’-date die we op het werk hielden met ons hechte team en alle moeders. Echt heel leuk om de moeders ons geweldige bedrijf te kunnen laten zien! Kortom, een goede maand met meer ups dan downs!

Kijk en luister mee naar de nummers die mij deze maand raakten of bijzonder voor mij waren en waarom!

Disclaimer: De nummers hieronder zijn niet allemaal in de maand maart uitgekomen, ze zijn soms al ouder. Deze maand zit er zelfs echt een hele oude bij! 🙂

JLO –  Feelin’ So Good

Lekker back to the nineties met dit nummer van ‘J-to-the-L-O’. Echt mijn feel good nummer wat deze maand helemaal hoorde bij mijn gemoedstoestand. Ze heeft het hierin over weten dat je je zou gaan voelen, goed voor jezelf zorgen, op mijn lijf geschreven!

 

Kyteman – Sorry (Live @ Lowlands)

Ik heb soms bij nummers een ‘heimwee’-gevoel, vaak word ik daar een beetje treurig van, dit is ook een soort ‘heimwee-nummer’ maar ik word hier niet treurig van maar het raakt me wel altijd heel diep. Het is niet direct een nummer wat ik enorm vaak gedraaid heb maar op de terugweg van weekendje weg met de ondergaande zon en de klanken van dit allermooiste nummer van Kyteman.. het was gewoon heel erg bijzonder.

 

Jasmine Thompson – Like I’m gonna lose you

Ik kwam deze cover tegen op Spotify in een romantisch lijstje en vond het zo mooi. De tekst vond ik altijd al prachtig. ‘We’re not promised tomorrow’. ‘So I’m gonna love you, like I’m gonna lose you”. De enige manier om van iemand te houden, elke dag is een cadeau en je weet nooit wanneer het de laatste keer is dat je elkaar ziet. (OkĂ©, tot zover de dramatische verklaringen over de liefde) Gewoon mooi. Punt.

 

Dolly Parton – 9 to 5

Ik zal nog niet te veel verklappen maar in een vlog die ik met De ZeeuwZe opnam kwam dit nummer ter spraken en sindsdien zit het in mijn hoofd! Love Dolly! Ook heerlijk om ‘s ochtends te luisteren op weg naar je werk om een beetje energie op te doen voor die dag van 9 tot 17.00! 🙂

 

Jason Derulo – Swalla


Kijk, van zo’n nummer krijg ik nou spontaan zin in een avondje goed stappen met m’n meiden. Of een zonnig festival. Of een avondje cocktails en daarna een goede R&B-party. Dus dames, wanneer gaan we? De clip is natuurlijk helemaal hysterisch maar dat mag de pret niet drukken. Jason brengt gewoon eigenhandig de Video Vixens weer terug. Geef hem eens ongelijk.

Dit waren de nummers die speciaal voor mij waren in de maand maart, heb jij een nummer dat echt bij de maand maart hoort? Laat het hieronder achter, ik ben benieuwd!

Liefs

Mandy