Ik had het er vorig jaar al een paar keer over, maar nu is het toch echt zo ver!  Sinds oktober loop ik af en aan met een vlogcamera rond (meestal uit, dus zuil ik hem alleen mee) maar iets hield me toch steeds tegen. Ik ben niet bang voor de camera, maar was misschien toch wat huiverig voor blikken van andere mensen.

Januari was een maand van uitersten waarin ik afrekenende met een heleboel beperkende gedachten en dus besloot ik deze ‘angst’ los te laten en er gewoon voor te gaan. Met als resultaat deze eerste vlog die vandaag online staat en een aantal andere vlogs die jullie de komende weken zullen gaan zien! En geloof me, er komen wat hilarische vlogs aan! Het is de bedoeling dat er elke week een vlog online komt! Dit zal waarschijnlijk op zondagochtend zijn!

Nou, ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Vind je de video leuk, geef hem dan een ‘like” (duimpje) en vergeet niet je (gratis) te abonneren op mijn kanaal!

Heel veel kijkplezier!

Liefs

Mandy