Hoe ken ik deze inspirerende dame?
Eva en ik gaan al heel wat jaartjes terug. Ze is precies 1 jaar ouder en was een meisje waar ik altijd naar op keek op de feestjes die mijn oom en tante gaven en waar zij dan met haar ouders kwam. Ik bedoel, als je 12 bent en een meisje is een jaar ouder dan jij dan scheelt dat toch heel wat he! 🙂 Na elkaar uit het oog te zijn verloren kwam ik haar een jaar of vijf geleden weer op een feestje van mijn oom en tante tegen. Ze bleek naar Amerika te zijn verhuisd (jaloers!!) en net als ik een eigen bedrijf te hebben. We hebben de hele avond gekletst en hebben sindsdien heel regelmatig contact. Superleuk! FreshWaterValley is dé online shop (en veelzijdig als Eva is, blogt & vlogt ze ook) waar je beautytools en verzorgingsgadgets van topkwaliteit vindt waarmee je de schoonheidssalon in huis kunt halen. De thuisspa producten onderwerpt Eva zorgvuldig aan een testfase vanuit haar huis in Florida. Alleen als ze doen wat ze beloven worden ze opgenomen in de webshop en naar Nederland gehaald. Alle producten worden vanuit Goes (Jeeuh Zeeland!) verzonden naar de klant.

Naam: Eva
Leeftijd: 33
Gezinssamenstelling: Happily in love with Mark
Beroep/Bedrijf: CEO van FreshWater valley waar ze ook voor blogt en volgt!

logo Eva IWW

1: Hoe ziet je ochtendroutine eruit?
Wakker worden, Mark knuffelen met mijn neus in zijn wang en bij zijn oor, rare muizengeluidjes maken, uitstrekken. Dan uit bed, naar de keuken: water opzetten, bodempje koffie in de French Press, ongezoete amandelmelk warm maken in een pannetje, 4 eetlepels cacaopoeder in mijn mok, dan in Mark z’n mok de koffie met amandelmelk gieten, en in mijn cacao mok de amandelmelk, en dan terug naar bed. Genieten van Mark z’n dankbare gezicht wanneer ik hem de koffie aangeef. Dan voor hem en mijzelf een groot kussen pakken, de kussens tegen het bedhoofd plaatsen, en lekker in bed in de kussens zakken en de warme chocola drinken.
Oh je bedoelt qua beauty?? Haha. Douchen, elke dag haar wassen, en dan: Lois Lee Pure Skin Food (2 pompjes Beauty Olie en 2 pompjes Hydrating Lotion), zinc oxide sunblock spf 50, Luka Cosmetics Hide & Heal Camouflage Foundation in de kleur Light Beige, Luka Smooth Touch Pressed Powder in Warm Honey (het hele gezicht) en Amber (in een ‘drietje’ dus op zijkant voorhoofd, wang, en onder de kaaklijn). Mijn gevoelige acnehuid laat alleen Luka Cosmetics toe, want dit merk heeft geen verstoppende, irriterende ingredienten zoals silliconen, mica, talkpoeder en paraben.
Dan Luka Cheeky Lady Blush in Sunkissed (een mooie roze tint met wat highlight erin) op de bovenkant van mijn jukbeen, en Sultry Eyes oohschaduw (ook van het biologische merk Luka Cosmetics) in de kleur Bone over het hele ooglid en Babylon in de arcadeboog en als lijntje langs de onderste en bovenste wimperrand. De groenige koperkleur van Babylon geeft een highlight waar er licht op valt, dus op je bewegende ooglid, en een schaduw waar er geen licht valt, dus in je arcadeboog, erg mooi voor een subtiele, dagelijkse smokey eye! Dan Luka Lip Laquer in de kleur Margeaux. Dit is een sterk gepigmenteerde lipgloss die qua dekking meer op een hydraterende lipstick lijkt. Dan Luka mascara (want mijn gevoelige ogen laten alleen Luka toe!). Dan met Uber naar kantoor, terwijl ik op de achterbank mijn spontane social media posts van de dag schrtijf. Er gebeuren nog heel veel andere dingen op de sociale media accounts van FreshWater Valley maar dat zijn allemaal ingeplande posts via Hootsuite. Mijn ochtendpost in de Uber auto reflecteert altijd mijn persoonlijke gevoelens en overpeinzingen van dat moment ☺

2: Wat wilde je vroeger worden als klein meisje?
Advocaat. En moeder (gaat allebei niet gebeuren!)

3: Wat is de laatste film die je gezien hebt?
Die Another Day. Een van de 3 James Bond films met de enige echte Bond: Pierce Brosnan. Ik moet nog steeds niks van Daniel Craig hebben.

4: Wat is jouw tip voor succes?
Volg je hart. Doe wat je leuk vindt. Als je op zondagavond depressief bent omdat de week weer gaat beginnen, is het hoog tijd voor een carrière switch.

logo site fwv lelie-1

5: Een Frikandel speciaal of een bak quinoa?
Absoluut een frikandel speciaal. Misschien omdat ik in Amerika woon en niet zo vaak de kans krijg 😉

6: Waaraan merken anderen dat je gespannen bent?
Mijn negatieve emoties in volgorde van waarschijnlijkheid: angst (ongeveer de hele tijd) droefheid (soms), kwaadheid (zeer onwaarschijnlijk). Bij angst word ik stil, bij droefheid ga ik huilen, en bij kwaadheid zul je luid en duidelijk van me horen. Haha.

7: Wat doe je ter ontspanning?
Warme yoga, hot Vinyasa Flow. 40 Graden. Ik heb het nodig om blij door het leven te gaan. De combinatie van het zweten, de hartslag omhoog, het uitwringen van giftige stoffen, de diepe stretches brengen mijn hormoonhuishouding in balans. Dus 3 a 4 keer per week is het minimum om me goed te voelen.

8: Hoe is de band met je moeder?
Oh! Wat een vraag! Oke. Mijn moeder is mijn mama, mijn steun en toeverlaat, maar ze heeft ook weleens een dipje (al is dat niet vaak) en dan ben ik haar steun en toeverlaat. Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat zij mijn steun en toeverlaat is in plaats van andersom haha.
We hebben een ietwat symbiotische relatie (navelstreng lijkt er nog wel te zijn) en zijn allebei een tikkeltje neurotisch, dus we lijden regelmatig met elkaar mee. We kunnen samen ook enorm lachen.
Ik ben heel dankbaar voor het feit dat ze mij opgevoed heeft tot de vrouw die ik nu ben, en vooral voor alle vaardigheden die ze me heeft aangeleerd om succes te vinden in het leven. Ik doe dagelijks dingen waarvan ik niet eens wist dat ik ze kon, en dan dank ik: oh ja dat heb ik dus gewoon geleerd van mijn moeder!

9: Als je niet meer in Nederland kon wonen, waar zou je dan naar toe gaan?
Haha, ik kan niet meer in Nederland wonen. Ik woon nu 8 jaar in de VS en ik heb teveel gezien om nog terug te kunnen. Ik houd enorm van verandering. Daar draait mijn motortje op. Als ik uit de VS zou verhuizen, dan heeft Australie mijn voorkeur omdat het westers is maar tegelijkertijd ook heel anders dan Europa of Amerika.

2016-05-01-1

10: Waar ben je het meest trots op in je leven?
Dat ik een aardig mens ben en zelden mensen kwets. Wanneer ik onbedoeld wel mensen heb gekwetst kan mij dat jarenlang dwars zitten. Ik ben er trots op dat ik meestal positiviteit met me meebreng naar andere omgevingen.

11: Van wat heb je het meest spijt in je leven?
Dat ik mensen heb gekwetst. Vriendjes heb gedumpt. Leugens (om bestwil) heb verteld om bepaalde mensen te beschermen, terwijl ik daar juist ook mensen mee tekort deed.

12: Wat heb je gisteren gegeten?
Mark had gisteren een ongelooflijk lekkere varkenshaas in de oven toen ik thuiskwam. Met nieuwe aardappeltjes, paprika, ui, knoflook. Alles had een bruin korstje, Het rook heerlijk toen ik thuiskwam. Het was het beste maal dat ik het hele jaar heb gehad, en dat heb ik hem ook verteld. Hij was trots.

13: Wat is het beste advies dat je onze lezers zou kunnen geven?
Geloof in jezelf, en streef er altijd naar om de dingen (of mensen?) die jou geen energie geven, achter je te laten. En als je er moeite mee hebt om in jezelf te geloven (en om te geloven dat je leven nog beter kan worden), koop dan een mok waarop staat “Believe in Yourself” en drink er de hele dag uit.

IMG_9422-1

14: Als je 3 wensen zou mogen doen, welke zouden dat dan zijn?
Een einde aan oorlog, honger, en lijden voor kinderen (en als het even kan, voor dieren en volwassenen ook!)

15: Welke vrouw vind jij inspirerend en zou ik volgende maand moeten interviewen en waarom?
Mayke van @maycate. Zij is zo lief, mooi, aardig, en inspirerend! Ze heeft iets zachts en tegerlijkertijd iets heels krachtigs.

 

Eva heeft speciaal voor de lezers van Loverdose een persoonlijke kortingscode gemaakt waarmee je nu 15% korting op het hele assortiment op www.freshwatervalley.nl krijgt! Aarzel niet en bestel nu met code ‘loverdose‘ jouw beauty-musthaves!