Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik zie mezelf liever in de zomer met een wat bruiner hoofd (nee, geen zonnebank want slecht voor je huid, en ja als ik in de zon zit is dat met factor 50 op m’n gezicht). In de winter/begin van de lente zie ik er toch al snel uit alsof ik ziek of erg moe ben. Wat ik dan ook vaak ben want ik ben een soort beer, ik zou het liefst 24-7 onder een dekentje (bank of bed) een winterslaap houden. De winter is om lekker te cocoonen maar ik ben blij dat de lente in zicht is. Goed, einde rant.

Ander aspect van de winter is dat mijn huid het niet echt eens is met minder daglicht, verwarming op standje kokos en te weinig reinigingsbeurten. Want ja, ik val in de winter ook standaard na 10 minuten op de bank in slaap en heb dan regelmatig dat ik mijzelf zo slaapdronken van die bank moet slepen dat ik het goed reinigen oversla. Horror voor je huid natuurlijk. Ik vind het heerlijk om de lentezon op mijn gezicht te voelen maar wil tegelijkertijd ook zorgen dat mijn huid geen schade op loopt en dat ik ‘fris’ aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

Maar voor dit alles is er dus een oplossing! Sharmila, de huidgoeroe die in Domburg gevestigd is en haar zaak waar ik al eerder over schreef, bieden een geweldige peeling aan. Nou vind ik peelings altijd een beetje spannend want krijgt je huid niet zo’n opdonder dat het daarna kleurtje cherrytomaat aanneemt?  Na een uitgebreide huidanalyse verzekerde Sharmila me dat dit echt niet het geval zou zijn.

Dermalogica BioSurface Peeling

De BioSurface peeling is een krachtig (stappen)systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute, daar kan je dus niet echt mee fout gaan. Ik heb eerder producten van Dermalogica gebruikt en mijn huid doet het er goed op.

De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen, onzuiverheden en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Voor mij zijn vooral de laatste twee erg belangrijk maar mocht je last hebben van pigmentvlekjes dan is dit ook echt een peeling voor jou aangezien deze peeling verzachtend en verhelderend werkt op de huid.

Na een heerlijk kopje thee mocht ik plaatsnemen in de stoel. Ik kreeg een heerlijke zachte deken over me en de stoel werd verwarmd, dat past helemaal in mijn straatje dus. Shamilla begon met schoonmaken en nalopen van de huid, maakte de producten klaar en toen kon het beginnen. Het fijne is dat Sharmila je volledig meeneemt in wat ze doet en ook bij elke stap vraagt hoe het voelt en of het goed gaat.

De peeling werkt dus in ‘fasen’ zodat het aangepast kan worden op wat jouw huid aankan en wat jouw huid nodig heeft. Ik kon 3 ‘lagen’ van peeling aan, ik heb vaker maskers/peelings gedaan en met regelmaat vond ik ze echt te heftig. Mijn review het GlamGlow masker laat dat ook wel zien. Als het echt voelt alsof je huid brandt dan is het gewoon eigenlijk niet goed. Ik was daar bij deze behandeling ook best bang voor maar het was echt totaal onterecht. Sowieso is het precies aangepast op de huidige staat van jouw huid en houdt Sharmila heel goed in de gaten hoe je huid reageert maar checkt ze ook bij jou hoe het voelt.

Ik kon dus best wat hebben, afgezien van een wat prikkend gevoel om mijn neus (maar was ook verkouden dus alles was al wat roder van neussnuiten) heb ik er echt totaal geen ongemak van gehad. Ik lag heerlijk in die verwarmde stoel en had echt zo in slaap kunnen vallen. Ik was ook echt teleurgesteld toen Sharmila mijn huid voor de laatste keer schoonmaakte en er een serum op deed om de barriere laag van mijn huid weer te herstellen. Na het serum volgde nog een Supersensitive shield cream als bescherming tegen UVstralen en toen was ik klaar.

Resultaat?

Mijn huid zag er echt direct veel stralender en gezonder uit. Fijne lijntjes waren minder en mijn huid had een betere kleur. Het ‘grauwe’ was er gewoon meer vanaf. Ik was erg blij met het resultaat. Ik kreeg van Sharmila allerlei proeftubetjes mee om mijn huid goed te verzorgen na deze behandeling. Ik kreeg de Barrier Repair, de Ultra Calming Cleanser, Calm Watergel en de Supersensitive Shield mee zodat ik de juiste stappen kon volgen om mijn huid weer op te bouwen en deze heb ik netjes de hele week gebruikt. Omdat de producten van Dermalogica zo rijk zijn had ik ook ruim genoeg om de week door te komen. Ik zag m’n huid echt elke dag meer opknappen en kreeg via Insta allerlei berichten van mensen die aangaven dat mijn huid er zo goed uitzag. Supergoed dus.

Ik heb inmiddels de normale maten van deze producten bij Sharmila besteld want ik merk dat mijn huid er echt heel goed op gaat. Ik heb zelfs een thuisvariant van de peeling meegenomen om dit resultaat bij te kunnen houden. Ik ben dus echt kneiterenthousiast!

Disclaimer: het is natuurlijk wel afhankelijk van jouw eigen huidtype of deze peeling geschikt is voor jou. Je kunt samen met Sharmila na een huidanalyse kijken welke behandeling het beste bij jouw huid past. Deze peeling kon ik heel goed hebben en ga ik zeker vaker doen.

Happy Birthday Skincare Center Domburg! Korting op deze peeling!

Vrijdag 1 maart vierde Skincare Center Domburg haar derde verjaardag! Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet Sharmila en haar team door deze peeling met een mooie korting aan te bieden!

De behandeling is er in twee mogelijkheden qua tijd, allebei de behandelingen zijn inclusief huidanalyse.

De behandeling van 30 minuten kost normaal €69,- maar kan nu geboekt worden voor €59,- en de behandeling van 60 minuten kost normaal €129.- maar nu geniet je voor €119,- van deze behandeling. Na de behandeling vertelt Sharmila precies hoe je je huid het beste kunt verzorgen en je krijgt dus miniverpakkingen mee van de producten die je gebruikt om je huid goed te beschermen en weer op te bouwen. Vind ik deze behandeling het geld waard? Zeker! Het is, ondanks dat het een peeling betreft, een hele ontspannende behandeling en Sharmila is zeer deskundig waardoor je veel te weten komt over de manieren om je huid optimaal te verzorgen. Ik zou iedereen die op zoek is naar een verhelderende, direct effectieve behandeling, dit aanraden.

Wil je deze heerlijke behandeling boeken? Neem dan snel contact op met Skincarecenter Domburg!

Heel de maand maart ontvangen klanten bij een behandeling van minimaal 30 minuten een voucher van 10% korting op een volgende behandeling naar keuze!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om over deze behandeling te lezen en laat me het even weten als je ook deze behandeling hebt gedaan en hoe het resultaat bij jou was!