Een (natuurlijke) Facelift?!

Ik houd enorm van skincare, trakteer mijzelf regelmatig op een maskertje of een beautybehandeling. Ik lees graag over beauty, check regelmatig bij verschillende beautygoeroe’s wat de nieuwste producten of behandeling zijn. Een van die beautygoeroe’s is Sharmila van Skincare Center Domburg. Niet zo lang geleden schreef ik over de geweldige peeling die ik bij haar onderging en hoe geweldig dit was geweest voor mijn huid.

Toen ik bij haar was lag ik in de behandelstoel te klagen (ik had een slechte dag) over het feit dat ik vond dat ik veel rimpeltjes rondom mijn ogen kreeg, ik mijzelf er moe uit vond zien en grapte dat ik misschien toch maar aan de botox moest. Sharmila, lief als ze is, zei me gelijk dat ik helemaal niet veel rimpels had maar dat als ik daar voor mijzelf zoveel last van had, zij wel een gave, nieuwe behandeling kon aanbevelen.

BT Nano Bio Gloves

Bio-Therapeutic is een ontwikkelaar binnen de beautyindustrie en hun missie was om de behandeling van huidexperts naar een hoger niveau te tillen. Zij ontwikkelden hier de BT Nano Bio Gloves voor.
De speciale handschoenen worden aangesloten op de bt-nano® en Bio-Ultimate® Platinum microcurrent apparaten en door middel van speciale grepen zorgt die voor directe spierversteviging en voor het (dieper) insluizen van actieve werkstoffen.

Met de Bio-Gloves wordt de kracht van persoonlijke aanraking van een huidtherapeute gecombineerd met baanbrekende technologie. Door de huidexpert de mogelijkheid te bieden om bepaalde grepen en huidtechnieken handmatig uit te voeren in combinatie met de kracht van apparatuur, wordt direct zichtbaar resultaat geboekt!

Wat doet dan zo’n BT Nano Bio Glove behandeling?

  • Het werkt verkortend op spieren die door het verouderingsproces zijn uitgerekt.
  • Het verlengt spieren die door onze mimiek korter zijn geworden
  • Zorgt voor betere (gladdere) contouren
  • Het heeft liftend effect
  • Stimuleert de celvernieuwing
  • Boost het energiepeil van de huid

Skincare Center Domburg werkt met een van mijn lievelingsmerken Dermalogica en voert dus ook deze behandeling met deze producten uit. Toen Sharmila mij vroeg of ik de behandeling eens wilde uitproberen stond ik natuurlijk direct te klappen van blijdschap!

Voordelen?

  • Geen downtime na de behandeling. Je mag direct in de zon, hebt geen restricties wat betreft sauna e.d.
  • Direct resultaat! Heb je een belangrijk feest of andere gelegenheid? Dit is de ultieme voorbereiding om er top uit te zien!
  • In kuurvorm zorgt de behandeling voor het effect van een soort natuurlijke facelift!
  • Het is een heerlijke, ontspannende behandeling door de geweldige producten van Dermalogica die ze gebruiken.

Ik kreeg een kuur van in totaal 3 behandelingen en hoe deze behandeling in z’n werking gaat kan je hieronder ‘live’ zien in MDM Vlog #13!

Kosten en meer informatie

De behandeling duurt tussen de 60 tot 80 minuten, bij elke behandeling wordt een uitgebreide huidanalyse gedaan zodat de producten die worden gebruikt tijdens de behandeling kunnen worden afgestemd op de huidbehoefte.

Er gelden een aantal contra-indicaties waar rekening mee moet worden gehouden, hier valt te denken aan bijvoorbeeld zwangerschap, diabetes, trombose. Tijdens de intake worden deze contra-indicaties gecheckt en als er geen belemmeringen zijn kan de behandeling direct van start gaan.

Een losse behandeling kost €119,- en bij het boeken van een BT Nano Gloves kuur van 3 behandelingen krijg je de 4de behandeling gratis (!).

De BT Nano Bio Gloves behandeling is te boeken bij Skincare Center Domburg. Boeken kan tijdens openingsuren via 0118-586649 maar ze zijn ook buitenom openingstijden bereikbaar via [email protected]

Resultaat?

Ik ben echt enorm enthousiast over deze behandeling. Ik had tijdens 2 behandelingen enorm last van mijn huid en de behandeling zorgde ervoor dat mijn huid direct rustiger werd en de oneffenheden in de dagen erna helemaal verdwenen waren. De fijne lijntjes rond mijn ogen en mond waren direct na de behandeling al veel minder en mijn huid had een enorm gezonde ‘glow’. Ik kan echt iedereen deze behandeling aanraden, zeker als je niet graag aan de slag wilt met botox maar wel een ‘uitgeslapen’, gezond hoofd wilt!

Behandeling winnen?!

En dan het aller allerleukste van dit artikel; ik mag een BT Nano Bio Gloves behandeling t.w.v. €119,- weggeven aan 1 van mijn volgers! Omdat iets weggeven veel leuker is dan zelf iets krijgen, helpen we je iemand anders heel erg blij te maken. Wat moet je doen om dit te winnen?*

Volg Moderndaymuse.nl & Skincare Center Domburg op Facebook

Tag iemand (in de reacties onder) de Facebookpost die je deze behandeling gunt en vertel ons waarom!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit artikel te lezen en de vlog te bekijken. Heel veel succes als je mee doet aan de winactie! Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal, dan krijg je alle nieuwste video’s als eerste te zien!

*Meedoen aan deze actie kan tot woensdag 12 juni 2019 20 uur. De gelukkig winnaar wordt donderdag 13 juni bekend gemaakt op Facebook & Instagram! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd . Deze prijs is niet inwisselbaar tegen contanten.