Je kent het wel, van die nachten waar je te moe of te dronken bent om je make up er netjes af te halen. Op dat moment voelt het als een rebelse actie en geniet je van die 5 minuten die je eerder je bed in kunt storten maar een paar dagen daarna pluk je er de vruchten van. De onrustige huid lacht je smalend toe alsof ze wilt zeggen; “ja bitch, had je maar moeten reinigen”.

Ik heb de afgelopen weken iets te vaak de makkelijke weg gekozen en dat was te zien. Ik had dus een echte krachtpatser nodig om mijn huid te reinigen en te resetten. Online viel mijn oog op een masker dat wereldwijd bejubeld wordt. Het Sand&Sky Brilliant Skin Purifying Pink Clay Mask. Ik noem het vanaf nu het Pink Clay masker want het is nogal een mond vol he!

Sand&Sky Brilliant Skin Purifying Pink Clay Mask

Dit 4-in-1 masker is ontwikkeld door twee Australische (tweeling)zussen die het belangrijk vonden om pure materialen van Australische bodem te verwerken tot een krachtig masker. Ze testten een jaar lang de verschillende ingrediënten en de versterkende uitwerkingen die de ingrediënten in combinatie op elkaar hadden. Ze testten de maskers op hun eigen kinderen omdat ze wars zijn van dierenproeven maar ook omdat ze zo overtuigd waren van de puurheid en de resultaten. Toen ze de perfecte formule gevonden hadden was Sand&Sky een feit en begonnen de wereld te veroveren. Beautybloggers pikten het masker al snel op en zo groeiden ze snel uit en zijn ze bezig met het uitbreiden van hun assortiment.

Ik bestelde het masker via Sand&Sky.com en had binnen een week het pakketje binnen. Niet verkeerd dacht ik zo! Het masker was netjes verpakt in gerecycled karton en voorzien van deze leuke sticker. Zo krijg je toch zin om een masker te proberen? Ik wel!

Ik snap wel dat de Instabloggers hier mee weglopen want alleen de verpakking is al erg Instagrammable!

In het roze doosje zit de pot met het masker en een kwastje met echte haren waarmee je het masker moet/kunt opbrengen. Er zit 60 gram masker in het potje en doordat je niet veel nodig hebt (kleimaskers moet je bijna altijd dun opbrengen), doe je hier lang mee. Het hoofdbestanddeel van het masker is Australische roze klei maar er zit o.a. ook Aloë Vera, zeewier, drop en Mangosteen in.

Ik begin met make-up eraf halen en het goed reinigen van mijn huid. Dit masker is diep reinigend, vernauwd je poriën en zorgt voor een verheldering van je huid. Nou, doe mij alles maar!

 

Wanneer je het masker hebt opgebracht zie je dat het gelijk begint in te drogen. Het masker tintelt een beetje maar op een fijne manier, ik schreef ooit een review van dit Glam Glow masker waarbij toch echt echt wel een branderig gevoel was. Bij dit masker is het niet pijnlijk maar heb je het idee dat er wel iets gebeurd en het zijn werk doet.

Ik heb het masker er ruim een half uur op laten zitten toen ik lekker in bad ging, aangeraden wordt het er zo’n 10 minuten op te laten totdat het helemaal droog is.

Wanneer zo’n masker helemaal droog is staat het redelijk strak, niets lekkerder dan op dat moment gekke bekken te gaan trekken zodat zo’n masker ‘breekt’. Lekkere foto weer :-).

Het masker is makkelijk te verwijderen met warm water. Ik merkte direct dat mijn huid echt heel erg schoon was. Het voelde fris en zelfs wat strakker aan. Mijn gezicht was een beetje rood maar dit trok heel snel weer weg.

Na het masker heb ik een serum en een goede voedende nachtcreme gebruikt zodat alles goed kon doorwerken. Ik werd ‘s ochtends wakker met een stralend(er) huidje, minder lijntjes en de onzuiverheden waren veel minder.

Kortom, een goed masker als je behoefte hebt aan een diepe reiniging met direct resultaat. Ik gebruik het nu 1x per twee weken en ik merk dat mijn huid het er goed op doet! Je kunt het masker bestellen via deze link, je krijgt zelfs vandaag nog 20% extra korting als je de code EASTER20 gebruikt! Het masker kost nu maar €37,52 & shipping is gratis! You’re welcome!

Liefs,
Mandy

 

Disclaimer: Ik heb dit product zelf besteld en betaald, dit is geen sponsoring. Alles wat ik hier schrijf is 100% eerlijk en mijn eigen mening.