Het is al een tijd geleden dat ik een Tag invulde. Omdat ik steeds meer met Beauty ga doen vond ik het wel een leuk idee om een Beauty Tag in te vullen. Ik vond alleen maar oude Beauty Tags dus heb ik de Tag van de dames van 2wmn.nl aangepast naar 2018.

Check hier de antwoorden op de ‘prangende’ beautyvragen in de MDM Beauty Tag 2018!

MDM Big Beauty Tag 2018

Hoe vaak per dag was je je gezicht?
Twee keer per dag. ‘s Ochtends en ‘s avonds voordat ik ga slapen.

Welke facewash gebruik je op het moment?
Mijn vriendin Helen heeft ervoor gezorgd dat ik verslaafd ben geraakt aan de La Prairie Foam Cleanser. Niets zorgt voor zo’n heerlijk schoon gevoel als dit product!

Scrub je wel eens?
Ja, ik scrub mijn gezicht minimaal 1 keer per week en mijn lijf zeker 2 a 3 keer per week.

Welk merk gebruik je daarvoor?
Voor mijn gezicht gebruik ik de Gel Nettoyant Gommant van Sisley, voor mijn lijf gebruik ik wisselend de Hammam Hot Scrub van Rituals of de Jasmine & Vanilla Jelly Scrub van Etos.

Welke dagcrème gebruik je?
Ik gebruik het Dior Hydra Serum en daarna smeer ik trouw met de Émulsion Écologique van Sisley.

Heb je sproeten?
Ja, in de zomer veel meer dan in de winter. Ik vind het nu altijd wel heel vrolijk staan! Vroeger vond ik het niets en zei mijn moeder altijd; ‘wacht maar tot je een vriendje krijgt die ze er allemaal af wilt kussen”. Well said Mom! 😉

Oude foto zonder make-up maar mét bewijs dat ik in bezit ben van sproeten!

Gebruik je oogcrème?
Ja, ik gebruik de Pep Start Eye Cream van Clinique!

Ben je tevreden met de conditie van je huid?
Nee, niet echt. Het kan veel beter. Slechte nachten, niet altijd goed reinigen, stress, het heeft allemaal invloed op hoe mijn huid eruit ziet. Het kan beter! De komende maanden ga ik voor Modern Day Muse op onderzoek uit hoe je er als 30 Something (in Zeeland) toch uit kunt zien als een 20 Something. Ik ga behandelingen uitproberen en jullie het resultaat laten zien! Stay tuned!

Zou je ooit cosmetische chirurgie overwegen?
Ja, ik heb al een intake gehad bij Doctors at Soap om een Plexr behandeling aan mijn ogen te ondergaan. Overhangende oogleden zitten in mijn familie en zorgt ervoor dat je er vermoeider en ouder uit ziet. Nog niet dramatisch bij mij maar (erger) voorkomen is beter dan genezen. De Plexr behandeling is een simpele doch zeer effectieve behandeling om dit, zonder snijden, te verbeteren. Deze behandeling staat voor dit jaar op de planning, En ik sluit niet uit dat ik ooi botox wil proberen. En dan niet in de ‘ik-kan-niet-meer-lachen-variant’ maar in de ‘goh-wat-zie-je-er-uitgeslapen-uit-variant’!

Wat is je lievelingsmasker?
Als het gaat om een reinigend masker dan zeker het Briljant Skin Purifying Pink Clay Mask van Sand&Sky (check mijn review hier) maar voor het echte VIP gevoel kies ik voor The Gold Mask Revitalizing Luxury Bio-Cellulose Face Mask van Starskin.

Welke foundation gebruik je?
NARS Sheer Glow Foundation in de kleur Santa Fe. En in de zomer niets of de Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream van Bare Minerals.

Welk merk mascara gebruik je?
Ik probeer momenteel de ‘Badgal Bang! Mascara van Benefit . Ik zweer al jaren bij de Dior Show mascara maar beautydealer Joyce van de Douglas heeft met enthousiast gemaakt voor deze mascara. Vooralsnog vind ik hem erg fijn maar vind ik het borsteltje van de ‘They’re real!’ mascara van Benefit nog het fijnst!

Gebruik je vloeibare eyeliner of een potlood?
Altijd, altijd, altijd een liquid liner. Mijn favorieten zijn de Slim Liner Feutre van Bourjois en de Bobbi Brown Liquid Liner Bobbi Brown Liquid Liner in Carbon Black.

Wat vind je van wimperextentions?
Ik heb ze ooit gehad maar ik werd er gek van. Het ziet er mooi uit maar vaak zie je ook goed dat het nep is. Plus als ze eruit/af (?) zijn dan lijkt het net of je van jezelf geen wimper meer over hebt gehouden. Niet mijn ding. Wat ik wel interessant vind, is een Wimper Volume Lift. Dat zorgt ervoor dat je eigen wimpers gelift worden en dat geeft een mooi en natuurlijk effect.

Wat voor soort producten gebruik je voor je wenkbrauwen?
Mijn grootste geheim is een maandelijks bezoekje aan de Brow Bar by Benefit in de Douglas Middelburg. Joyce zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen netjes gewaxd en geverfd worden zodat onderhoud minimaal is. Ik gebruik het Precisely, my brow potlood van Benefit en het Youngblood Brow Artiste palette.

Welke make-up tools gebruik je voor het aanbrengen van je make-up?
Een Beautyblender, make-up kwasten, meer kan ik even niet bedenken.

Wat gebruik je al basis?
Ik gebruik Photo Finish Primer Water van Smashbox of de Prep + Prime Fix+ van MAC en de Foundation Primer Radiance van Laura Mercier!

Wat is je favoriete oogschaduwpalette?
Dat is een moeilijke vraag. Ik gebruik het Narsissist Loaded Eyeshadow Palette dagelijks maar heb in Dubai twee prachtige pallettes gekocht. De TooFaced Sweet Peach & de Anastatia Beverly Hills Subculture palette. Ik heb ze alleen nog niet echt geprobeerd.

Gebruik je minerale make-up?
Ik zweer bij de producten van Bare Minerals & Youngblood, dus ja!

Lippenstift of lipgloss?
Lippenstift! Gloss plakt vaak zo!

Wat is je favoriete blush?
De Young Blood Mineral Radiance in Spendor & de Chanel Rouge Profond.

Beautyafdeling van Bijenkorf of Hudson’s Bay?
Bijenkorf for the win!

Heb je ooit overwogen make-up lessen te nemen?
Ja, sterker nog, einde dit jaar start ik een opleiding bij Mieke Petiet!

Welk product vind je overrated?
Gel(nagel)lak. Staat mooi en blijft lang zitten maar mijn nagels gaan er kapot van. (Oke, ik haal het er niet op de goede manier af maar wat een gedoe!)

Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?
Een te oranje pancake-hoofd of donkere lipliner met lichte lippenstift. Doe maar niet!

KKW of Kylie Cosmetics?
Allebei nog niet geprobeerd maar je moet het de jongste Kardashian-telg toch geven, zij was het eerste en zette wel even een miljoenenbedrijf neer!

Als je het huis in de fik staat en je mag maar één make-up item meenemen, wat zou het dan zijn?
Mijn eyeliner van Bobbi Brown!

Verlaat je wel eens je huis zonder make-up op?
Ja hoor, als ik midden in de nacht in de ambulance naar het ziekenhuis zit. Nee geintje, jawel hoor, zeker in de zomer. Maar ik voel me wel fijner mét!

Zonder VS Mét!

Vind je dat je er goed uitziet, zelfs zonder make-up?
Nou, nee. Kijk, ik vind mijzelf ook geen monster maar ik zou er graag beter (‘uitgeslapener’, dit is geen woord, ik weet het) uitzien zonder make-up. Vandaar ook de nieuwe reeks op MDM waar ik verschillende beautybehandelingen in Zeeland ga uitproberen!

Wat is volgens jou het beste make-up merk?
Ik houd enorm van NARS maar ik zou denk ik nu toch gaan voor Bare Minerals omdat ze zo allround zijn, niet testen op dieren en er geen troep in zit. Benefit staat ook hoog in de lijst!

Wat staat op je beauty bucketlist?
Om te ondergaan, absoluut de Oxygen Power Facial bij Knap Institute! Moet echt wonderen doen voor je huid!

Om te doen, de visagistenopleiding en daarmee ook wat gave opdrachten binnenslepen misschien.. A girl can dream, can’t she?

Ik hoop dat je het leuk vond om wat meer over mijn lievelingsproducten en routines te lezen!

Liefs

Mandy