Ik houd van foto’s maken, Instagram is mijn vriend en mijn iPhone 8 Plus maakt zulke mooie foto’s dat de amateurfotografe in mij, haar hart kan ophalen. As we speak staan er 18.501 foto’s op mijn telefoon. Ik weet het, bizar veel. Combinatie van veel geheugen op mijn telefoon maar ook de laksheid om ze allemaal door te akkeren en foto’s te verwijderen.

Nou ben ik sowieso al een ontaarde moeder want ik heb geen talloze albums ingeplakt en de foto’s van al mijn vakanties wachten nog steeds op mijn aandacht om er eens een leuk album van te maken. Doodzonde, ik weet het. Ik wil graag mijn leven beteren maar weet wel dat ik dit met kleine stapjes moet doen. Ik ga echt niet ineens die 18.000 foto’s op mn telefoon doorspitten en 10 albums maken. (Had ik al gezegd dat ongeveer het 3 dubbele aantal ook nog op m’n laptop staat? *gaat zich schamen*)

Toen ik van de week Klikkie op Internet voorbij zag komen dacht ik gelijk dat dit wel eens de eerste stap naar de structuur in mijn foto’s zou kunnen zijn! Het idee achter Klikkie is dat je met zo min mogelijk handelingen mooie foto’s kan laten drukken, en dat elke maand doet doordat je een automatische reminder krijgt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is tien mooiste momenten van die afgelopen maand kiezen, uploaden naar je Klikkieprofiel. De helden van Klikkie printen deze foto’s op hoge kwaliteit fotopapier en bezorgen ze razendsnel bij jou thuis. Easy does it!

Ik besloot het jaarabonnement via de website af te sluiten, dit betekent dat ik het komende jaar elke maand 10 foto’s in verschillende formaten geprint krijg. Bij het jaarabonnement krijg je nu gratis een heel chique in leergebonden fotoalbum om je foto’s in te plakken.

 

Ik deed m’n bestelling op maandag en had woensdag het album en de welkomstkaart binnen. Diezelfde dag ontving ik een melding per mail waarin ik werd uitgenodigd om 10 foto’s te selecteren die ik wilde printen. Het online Klikkieprofiel waar je je foto’s in upload is echt heel erg simpel. Je upload de foto’s direct van je telefoon of van je laptop. Je kiest de foto bij het formaat en klaar is Kees.  Je ontvangt altijd 10 foto’s in de volgende formaten;

  • 1 XL foto (15 x 20 cm)
  • 3 Medium foto’s (10 x 15 cm)
  • 3 Mini’s (10 x 10 cm)
  • 1 Fotostrip met 3 foto’s (5 x 15 cm)

Ik vind het heel leuk dat je verschillende formaten hebt, dit geeft een leuk speels uiterlijk aan je album.

Ik heb random wat foto’s die bijzonder voor mij waren in februari uitgekozen en die ga ik deze week nog in plakken het het album. De mensen van Klikkie waren zo aardig om ook fototape mee te sturen dus nu heb ik echt geen enkel excuus meer!

Je hebt verschillende Klikkie abonnementen. Je hebt het maandelijkse abonnement vanaf €7,95 dat ook nog maandelijks opzegbaar is. Of je hebt het jaarlijkse abonnement waarbij je eenmalig €94,- euro betaald en een jaar lang elke maand 10 foto’s krijgt thuisgestuurd plus het mooie leren fotoalbum.

Ik koos voor Klikkie omdat de drempel om vanaf nu iets met een aantal bijzondere foto’s te doen kleiner wordt. Door de foto’s te selecteren voor Klikkie merkte ik hoe leuk het was om ook weer door oudere foto’s heen te gaan. Het heeft me zelfs een beetje aangespoord om toch die oude foto’s eens door te kijken. Ben je iemand die kasten vol met albums hebt staan en elke foto trouw inplakt? Dan is dit wellicht niets voor jou. Ben je net als ik iemand waarbij duizenden mooie foto’s stranden in de fotomap a.k.a. het fotokerkhof op je telefoon? Dan is het een supereasy manier om toch bijzondere foto’s op een andere manier te bewaren.

Wil je meer weten over Klikkie? Klik hier voor hun website!

Zou jij Klikkie overwegen of vind je het zonde van het geld? Laat een reactie achter onder de Facebookpost of op de website!

 

Liefs

Mandy

 

PS: Dit is geen gesponsorde post, ik heb zelf het jaarabonnement afgesloten.