Hi!

In februari vloog ik naar Dubai voor de bruiloft van mijn vriendinnetje Annelien (De vlog over de heenreis in de Business Class met Emirates check je hier en deel 1 van de reis kan je hier bekijken). Vandaag neem ik jullie mee op het tweede deel van de reis en alle hotspots die ik daar bezocht!

Dingen die opvallen:
– het lijkt winderiger op het strand dan het in het echt was (door het geluid)
– ik blijf maar zeggen hoe dankbaar ik ben (was ik ook echt!)
– je kan het meisje uit Zeeland halen maar Zeeland niet uit het meisje! šŸ˜‰
– ik kan nog steeds niet goed tegen shotjes
– als je in Dubai bent val je van de ene in de andere verbazing
– en van het ene feestje in het andere feestje

Heel veel kijkplezier en vergeet niet de video op Youtube te liken!

Liefs, Mandy

Vind je de video leuk? Klik dan even op het duimpje en vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal!

Het kost niets en is echt heel leuk!