MDM Wedding? Tell me about it!

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. En dus besloot ik deze rubriek in het leven te roepen omdat mijn hart nogal vol is. Vol van liefde voor Jan, van hoe fijn we het samen hebben en de toekomst die we aan het opbouwen zijn. Maar waar mijn hart ook nogal vol over is, is het feit dat we gaan trouwen!

Iedereen die me een beetje kent weet dat ik gek ben op romantiek, Say Yes To The Dress verslind en enorm houd van alles wat met bruiloften te maken heeft. Vorig jaar was ik op een van de mooiste bruiloften ooit van mijn vriendin Annelien in Dubai, check mijn vlog <<HIER>> en de waanzinnige video van de dag gemaakt door de kunstenaars van In beeld met Floor <<HIER>>.

Britney Spears-huwelijk?!

Ooit in, wat voelt, een heel ander leven ben ik 6 maanden getrouwd geweest. Ik was 24 en laten we zeggen dat ja zeggen op een huwelijksaanzoek terwijl de relatie niet echt ergens op sloeg, niet de slimste beslissing ooit was. Ik wilde vooral heel graag dat dit ‘project’ (zo zag ik het ook echt) alles wat er niet goed zat in de relatie zou compenseren. Tja, 24-jaar was misschien nog wat jong en wat naïef. Het resultaat? Een prachtige dag, het plaatje zag er mooi uit maar ik had om de volledig verkeerde redenen die trouwjurk aan. Zes maanden na de bruiloft was de koek echt helemaal op en gingen we uit elkaar. Ik grap altijd dat ik een Britney Spears-huwelijk heb gehad maar dat ik erna in ieder geval niet mijn hoofd kaal heb geschoren. Ik zwoor dat ik nooit meer zou trouwen om het feestje en de jurk maar alleen als ik genoeg van iemand hield en er genoeg vertrouwen in had om zelfs in spijkerbroek op maandagochtend met hem te trouwen.

En nu, ruim 10 jaar later is het zover. Ik zou zonder nadenken op maandagochtend in mijn spijkerbroek (of misschien toch iig een jurkje) met Jan trouwen. Wat wij hebben, daar geloof ik echt in. Hij gelukkig ook en dus kan ik aan de slag gaan met het regelen van mijn eigen droombruiloft.

Stiekem is er al jaren training aan vooraf gegaan bijvoorbeeld door al die afleveringen van Say Yes To The Dress die ik heb gekeken. Het voelt wel lekker dat ik ze nu ‘legaal’ mag kijken :-).  Maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen die droomjurk vinden, er is de locatie, de gastenlijst, de taart en ga zo maar door.

Ik heb echt nu al voorpret en ik kan niet wachten om jullie mee te nemen in de voorbereidingen van onze mooiste dag! Dus wat kan je verwachten in deze rubriek? Alles wat met (de) bruiloft(en) te maken heeft!