Een groot deel van mijn artikelen gaan over beauty. Iets wat mij al vanaf jongs af aan heeft geïnteresseerd en me ongetwijfeld door de jaren heen miljoenen euro’s heeft gekost aan o.a.oogschaduwtjes, eyeliners, mascara’s en huidverzorging. Je maakt me erg blij door me mee te nemen naar een mooie salon waar ze allerlei behandelingen aanbieden en mooie producten uitgestald staan. Ik volg met veel plezier bijvoorbeeld Knap Institute in Amsterdam en Skins op Social Media waar de meest exclusieve producten en behandelingen voorbij komen. Het is alleen zo jammer dat veel van dit soort mooie zaken in de Randstad zitten. Ik vond het dus tijd om te gaan ontdekken welke bijzondere salons zich in onze eigen mooie provincie bevinden. Ik ga Zeeland af om voor jullie de mooiste salons te bezoeken, verschillende behandelingen uit te proberen en hier eerlijk over te schrijven. Eigenlijk wil ik een roadmap maken waarop je precies kunt vinden waar je in Zeeland moet zijn om te zorgen dat je er op je best uitziet! De MDM Zeeuwse Beautyroadmap is geboren!

Een beautyhotspot in Domburg

Een tijd terug ging ik met Rachelle van De Zeeuwze naar Domburg om lekker te lunchen maar ook om kennis te maken met Sharmilla de eigenaresse van Skincare Center & Luxury Domburg. Rachelle kent me een beetje en vond het hoogtijd dat ik Sharmila en haar mooie zaak leerde kennen.

Sharmila is een prachtige dame van 23 (!) jaar die in 2015 de kans kreeg om de zaak waar ze met veel plezier werkte, vanaf 2016 over te nemen.  Een goed lopende salon in het Saint Tropez van Nederland (ja, we geven Domburg de credits die zij verdient) overnemen, hoeveel 23-jarigen kennen jullie die dit zou durven? Nadat ze ons heeft voor zien van koppen dampende thee laat ze me met veel trots haar mooie salon zien. De salon is gevestigd in hartje centrum van Domburg, de grote glazen pui met lichte, vrolijke etalages geeft de winkelende mensen op straat een kijkje in het assortiment van de producten die zij voert. En dit zijn niet de minste, het topmerk Dermalogica is ruim vertegenwoordigd, het zeer exclusieve parfummerk ‘Juliette has a gun’ staat te pronken in een glazen kast en dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Het pronkstuk van de salon is wel de mani-pedi-hoek. Dit zie je in de Randstad bij elk zichzelf respecterende nailsalon maar in Zeeland ben ik het nog niet (vaak) tegen gekomen. Terwijl het zo ontzettend heerlijk is! Op een soort troon genieten van een warm voetenbad, een goede pedicure en als afsluiting prachtig gemanicuurde nagels. Heerlijk toch? Ik waan me altijd een beetje in een aflevering van The Hills als ik er zit.

Sharmila verteld honderduit over de verschillende behandelingen die ze voor zowel vrouwen als mannen heeft. Ik merk al snel dat deze dame, ondanks haar jonge leeftijd, heel goed weet waar ze het over heeft. Ze volgt zeer regelmatig opleidingen en cursussen om alle nieuwste behandelingen en technieken te kennen. Dat ze zoveel topmerken mag voeren is hier ook een bewijs van, dit soort merken eisen dat je hun opleidingsdagen volgt en echt als expert kan optreden. Iets wat Sharmila duidelijk als doel heeft gesteld en inmiddels is.

We hebben een goede klik en ik vertel haar dat ik erg benieuwd ben naar hoe ik er als 34-jarige kan gaan uitzien als een 24-jarige. Ze checkt overduidelijk van een eindje de kwaliteit van mijn huid en zegt dat ze wel wat aanbevelingen tot behandelingen kan doen. Ik spreek met haar af dat ik in de komende tijd verschillende behandelingen zal uit proberen en deze voor Modern Day Muse zal reviewen.

Skincare Center & Luxury Domburg
Weststraat 12
4357 BM Domburg
0118- 586649

www.skincarecenter-domburg.nl

To be continued!

Liefs Mandy