Afgelopen weekend was heerlijk! Ik bezocht meerdere vriendinnen, at heerlijk en zag Queen Bey live in de Arena! Check in deze plog hoe mijn weekend eruit zag!

Zaterdag

hand horloge

Ik vertrek richting Amsterdam, het is rustig op de weg en met de muziek aan ben ik er zo!

taart

Ik geniet met mijn vriendin Kim bij Restaurant De Bosbaan (in het Amsterdamse bos) van heerlijke koffie en een waanzinnig lekkere cheesecake. (ik gunde mezelf een anderhalve cheatday dit weekend!)

met kim

We praten lekker bij en hebben zoveel lol. Ik zie Kim echt te weinig maar misschien dat we door een leuk plan elkaar binnenkort vaker zien!

NS

Na mijn slaapspullen af te hebben gezet en een heerlijke maaltijd te hebben gegeten vertrek ik met Cristel en Katja met de bus naar de Arena voor een avondje Booty(licious) shaken bij Beyonce. Ik ben niet echt gek op het OV en daar pesten ze me altijd mee. Doe mij maar m’n auto!

voeten

Van de bus in de metro. Even een Instagrampostje! #fromwhereIstand

rotzooi arena

Voor de HMH staan Marijke en Helen op ons te wachten en zijn we compleet. We lopen naar de Arena en zien de belachelijke puinhoop die is achtergelaten door de mensen die in de rij hebben gestaan en  hier overnacht hebben. Ik vind het echt walgelijk.

arena binnen

We besluiten ons niet helemaal naar voren te wurmen maar hebben een leuk plekje (dichtbij een nooduitgang voor het geval dat er gekke dingen gebeuren) gevonden met genoeg plek om te dansen.

beyonce cover

Wat een show en wat een stem. Queen Bey, blijft toch echt de beste liveshow (lees: spektakel) neerzetten! Hoe zij ruim 2 uur aan een stuk keihard danst en zingt. Chapeau!

selfie arena

BeyonSELFIE met de girls. Wat een lol hebben we weer gehad en wat ben ik dol op deze meiden! We hebben echt twee uur meegedanst en vooral ook heel erg gelachen. Er was op een gegeven moment nog een klein opstootje met een erg dronken meisje voor ons maar die hebben we maar gewoon links laten liggen.

beyonce zingend

All hail to the Queen! We dansen lekker mee en gaan naderhand tevreden weer naar huis. Hoewel het eigenlijk de bedoeling was om de afterparty in de Jimmy Woo nog mee te pakken, besluiten we heel verstandig om ‘op tijd’ ons bed in te kruipen. (Iets met ouder en wijzer?)

Zondag

pluk de dag

Na een goede nacht op de bank van Cris & Kat word ik wakker van het gelach van hun schattige zoontje Cesar. We kletsen nog wat na en dan gaan Cristel en ik naar Anne&Max voor een heerlijk ontbijt!

ontbijt

Iets met een cheatday toch? Wat een heerlijk ontbijt was dit!

sapje

Oke, het was niet alleen maar ‘slecht’! Ik drink hier een heerlijk groen sapje en eet de beste chippudding die ik ooit heb gegeten! Fan van Anne&Max!

onderweg den haag

Na het ontbijt stap ik in de auto richting mijn old home town, Den Haag! Vriendinnetje Daphne heeft net met haar vriend een prachtig huis gekocht wat ik ga bekijken!

duncan strand

Ik krijg deze foto van mijn moeder via WhatsApp, ze zitten lekker op het strand!

marktje denhaag

Na een uitgebreide rondleiding (jaloers!!) ga we nog even Scheveningen in voor een drankje. Er is een schattig toeristenmarktje aan de gang.

ginger beer

Om in de sfeer van Lemonade te blijven, drinken we nog wat bij een leuk tentje vlak bij het huis van Daphne & Nick. De eigenaresse raadt ons het Ginger Beer aan en laat ons het uitgebreide, bijzondere assortiment limonades zien die ze hebben!

lemonade

Dit ziet er toch superleuk uit?!

Mandy in file

Na het bijkletsen met Daphne vertrek ik weer naar Zeeland. Inmiddels is het blauwe oog dat ik van Duncan heb gekregen tijdens het stoeien voordat ik zaterdag vertrok steeds donkerder geworden.

Het was een gezellig weekend vol lieve mensen en een geweldig concert! Zo wil ik er wel vaker!