De afgelopen weken werd ik continue door Facebook gewezen op de site van The Green Happiness. Aangezien het erg goed pastte bij mijn goede voornemen om (nog) minder vlees te eten (check waarom ik dit doe hier) besloot ik de site te liken en eens een kijkje te nemen. Wat me direct opviel waren de prachtige foto’s van heerlijke gerechten en de persoonlijke berichten van de twee dames zelf. Ik las over hun missie en was direct enthousiast. Als onderneemster heb ik een zwak voor sterke vrouwen die uit een eigen behoefte en talent het avontuur van een eigen zaak aangaan.

Toen ik een bericht (of 10, ze zaten goed in de PR afgelopen week) zag waarin ze hun nieuwe zomerboek ‘‘Your 50 days of Green Happiness’ presenteerden twijfelde ik niet en besloot hem te bestellen. Ik moet zeggen dat ik de prijs van 64 euro aan de hoge kant vond maar nu ik het boek binnen heb vind ik het een zeer redelijke prijs. Kijk mee naar wat ik van het boek vind!

Het boek komt binnen met een extra dairy om je doelen, vorderingen en resultaten goed bij te kunnen houden en een lief kaartje waarin ze bedanken voor de aanschaf en je uitnodigen om contact te zoeken als er iets niet duidelijk is. Nice zo’n persoonlijke touch! De dames, Merel en Tessa, staan op de voorkant van zowel het boek als de dairy. en ik moet zeggen dat het wel lichtelijke jaloerse gevoelens bij me opwekt. Van de prachtige haren tot de slanke lijven, The Green Happiness werkt in ieder geval voor hen! (Ook wel gelijk een reden om het eens te proberen :-))

greenhappinesscompleet2

Allereerst valt de grootte op, het boek is op A4 formaat, heeft een harde kaft en is lekker dik! Ik houd niet van dunne boekjes dus hiermee scoren ze sowieso al punten. Leuk detail vind ik dat de cover is opgezet als een hip tijdschrift. Het is weer eens wat anders!

voorkant
Ik wil niet alles verklappen want het is echt de moeite waard om het zelf te kopen. De dames hebben echt een hele mooie mix gemaakt van heldere, noodzakelijke achtergrond op het gebied van voeding en wat het met je lijf doet, easy recepten met uitspreekbare ingrediënten en waanzinnig mooie foto’s. Het is ook heel fijn dat ze met heel veel ‘normale’ ingrediënten werken en je dus niet a la Edelweiss ergens een speciaal kruid moet plukken op een Oostenrijkse berg. Ze zijn een week naar Ibiza geweest en hebben daar echt op jaloersmakende mooie plekjes foto’s gemaakt. Heel anders dan het boek van Rens of Jet (je kon duidelijk zien dat zij dezelfde fotograag/vormgever hadden). Het boek is echt een naslag werk voor iedereen die zich wil verdiepen in (gezonde) voeding. Alle doelgroepen komen ook aan bod. Van zwangere vrouwen, mannen, kinderen, alles komt voorbij.

toxinecheck

dag 2

dag22

50 days
Hopelijk kan ik deze taart snel maken!

Het mooiste van het boek vind ik toch de weekrecepten waarbij een superhandig boodschappenlijstje is bijgevoegd zodat je precies weet wat je voor die week in huis moet hebben. Ze zetten het weekmenu ook zo zodat je meerdere keren in die week van een gerecht kunt eten (bijvoorbeeld van een breakfastcake) zodat het ook allemaal niet veel tijd in beslag neemt. Makkelijke recepten en heel veel inspiratie!

Ik heb natuurlijk het programma nog niet gevolgd, dit wil ik zeker wel gaan doen, maar dit boek vind ik zelf al een duidelijk aanwinst. Lees hier wat je allemaal kunt vinden in dit prachtige boek!

• Een extra Your Personal Health Diary t.w.v €6,95, waarin je jouw voortgang kunt bijhouden, plannen kunt maken en alle checklists terugvindt en kunt invullen
• 50 complete, leuke, gemakkelijke dagmenu’s die rekening houden met je drukke leven en waardoor jij je stap voor stap steeds beter gaat voelen.
• Inclusief wekelijkse boodschappenlijstjes om het je nóg gemakkelijker te maken.
• Meer dan 170 verrassende, gemakkelijke en snelle recepten. Voor de 50 dagen, maar ook voor de bbq, workouts, kids en cravings.
• Inclusief voedingswaarde berekeningen per gerecht en per dag!
• Met een dubbel leeslint, zodat je altijd weet waar je bent gebleven met lezen.
• Uitgebreide informatie over voeding, wat het met je doet en wat je eet om jouw schoonheid te maximaliseren.
• Alles wat je wilt weten over eating for beauty, cosmeticaproducten en supplementen.
• Informatie over de beste voeding rondom sport, wat doe je rondom je zwangerschap en wat doe je anders als man zijnde.
• Inclusief Diet-, Health-, Toxine- en Beauty checklists waardoor je weet waar je staat met je gezondheid en kunt bijhouden hoe het veranderd.
Met een speciale Beach-Body Detox Guide voor een extra healthy boost, bijvoorbeeld vlak voor je vakantie, bruiloft of photoshoot.

Kortom, een heel uitgebreid, duidelijk en mooi boek dat niet misstaat op je koffietafel maar ook eigenlijk in je tas mee moet als je boodschappen gaat doen! Je koopt het boek hier! Ik ben echt heel erg enthousiast! Dit boek is een perfecte leidraad ‘on my road to fit’! Zodra ik ga starten met de 50 days zal ik jullie regelmatig laten weten hoe het gaat!

Ik heb dit boek zelf gekocht, deze review is niet gesponsord.