Wie jarig is trakteert! Geen taart (te zoet), geen chipzakjes (sorry 80’s & 90’s kids) en zeker geen borrels. Nee, als je Sharmila van Skincare Center Domburg bent en je wordt 25 dan trakteer je op iets veel leukers!

Het is geen geheim dat Skincare Center Domburg mijn favoriete schoonheidssalon in Zeeland is. Niet alleen voeren ze goede merken (o.a. Dermalogica, O.P.I. en Marc Inbane) maar je kunt er terecht voor ontspannende massages, huidverbeterende behandelingen (zoals de BT Nano waar ik < hier > eerder over schreef) maar ze hebben ook een heuse footbar waar je kan genieten van een verkwikkend voetbad voordat je voor een heerlijke pedicure krijgt!

Maar goed, terug naar de festiviteiten! Sharmila, de zeer kundige en enorm lieve eigenaresse van deze prachtige salon, wordt dinsdag 26 november dus 25. The big 2-5! En dat viert ze graag met al haar klanten maar ook met de lezers van Modern Day Muse. Hoe lief is dat? De hele maand november kan jij je bij Skincare Center Domburg in de watten laten leggen met korting!

(Opfrisser) Gellak met 10% korting!

En het allerleukste is, ook op gellak met de nieuwe Hello Kitty collectie is deze korting van toepassing!

Een gratis massage bij elke manicure/pedicure!

Er gaat niets boven verzorgde handen en voeten. En laten we wel wezen, deze hebben vaak veel te voortduren. Een mani-pedi is de uitkomst als je even tijd voor jezelf wilt en daarna wilt shinen met poezelig zachte handen en voeten.

Alle massages (50 min of langer) met 10% korting!

Herstdipje? Drukke tijd op het werk? Of gewoon even behoefte aan een ontspannende massage waar je nog dagen van nageniet? Boek dan zo snel je kan een heerlijke massage met korting in de maand november! Of geef hem cadeau aan iemand die je liefhebt!

Waar wacht je nog op? Boek deze verwennerijen z.s.m. en laat me weten hoe het was! Ik zie je daar want ook ik ga hier natuurlijk zeker gebruik van maken!

Skincare Center Domburg

Weststraat 12 Domburg

0118-586649 of [email protected]