Ik heb enorm veel met muziek, ik zing graag en word vooral geraakt door teksten in een nummer. Eerder schreef ik al de kracht van muziek, dat artikel lees je hier! Als je mij volgt op mijn Instagram dan zie je mij regelmatig op Instagram Stories los gaan op nummers waar ik blij van word. Daar zit meestal wel een heel verhaal achter. Het leek me leuk om jullie elke maand mee te nemen in welke nummers bijzonder/belangrijk voor me waren.

De maand april, het was me het maandje wel! Het startte met een heerlijk tripje naar Malaga met Jan. Een minivakantie maar met een heel duidelijk doel, onze trouwlocatie zoeken! Daarover later meer in MDM Wedding. Daarnaast was de maand april ook erg druk met werk, check-ups voor Duncan in het ziekenhuis maar ook met gave afspraken over toffe nieuwe dingen op werkgebied waar ik veel energie van kreeg. Een van de hoogtepunten van april was het event van Michelle Obama waar ik met Jan, Take en Petra naar toe ben geweest, enorm inspirerend. Ik houd ervan!

Becoming

Deze maand stond ook in het teken van de Monday of Thrones. Samen eten met Jody & Marc en daarna samen de nieuwe afleveringen van Game of Thrones kijken, nooit gedacht dat ik die serie zo ontzettend tof zou vinden. En ik ging met Jan naar mijn lieveling comedian, Eddie Izzard. En overvolle maand met zoveel leuke dingen! April was ook de maand waarin ik 35 werd, op eerste paasdag nog wel. Ik heb mijn verjaardag echt geweldig gevierd. Een diner met mijn allerliefste vrienden, een dansje daarna en op mijn verjaardag zelf een uitgebreide verjaardag-paasbrunch met mijn familie. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en ben enorm verwend. En nee, die leeftijd doet me niks, ik ben elk jaar weer blij dat ik gezond een jaar ouder mag worden. Kortom, april was een superfijne maand!

Welke liedjes daarbij hoorden? Kijk met me mee!

Madonna & Maluma – Medellín

George Ezra – Pretty Shining People

Leon Bridges – Bad Bad News

The Japanese House – You seemed so Happy

Tag Team – Whoomp! (There it is)