Ik heb enorm veel met muziek, ik zing graag en word vooral geraakt door teksten in een nummer. Eerder schreef ik al de kracht van muziek, dat artikel lees je hier! Als je mij volgt op mijn Instagram dan zie je mij regelmatig op Instagram Stories los gaan op nummers waar ik blij van word. Daar zit meestal wel een heel verhaal achter. Het leek me leuk om jullie elke maand mee te nemen in welke nummers bijzonder/belangrijk voor me waren.

De afgelopen 2 maanden waren heerlijk! De maand juni was al heerlijk! Ramvol met allerlei leuke dingen; heerlijk zomers weer, een hysterische karaokeavond in Amsterdam, leuke feestjes (ja die van jou Jozef), een heerlijk strandweekend in Noordwijk, geweldig concert van Beyonce & Jay-Z & Ed Sheeran en een dagje Concert at Sea! De maand juli was zo mogelijk nog leuker en lekkerder! Een vriendinnentrip naar Londen met Cristel, vakantie naar Malaga en Frankrijk. Het weer dat overal lekker was, cocktails bij de vleet en een ultieme vakantiesfeer. Ik heb vooral in juli heel erg kunnen ontspannen. Liefde voor de zomer van 2018!

Hieronder vind je liedjes die deze zomer bijzonder voor mij waren!

The Carters – Apesh*t

Ik ging in juni naar het concert van Beyonce & Jay-Z in de Arena. De show was waanzinnig, ik vond de combi tussen de nummers van Beyonce & Jay-Z goed, Beyonce zong weer de longen uit haar lijf en mijn lievelingsnummer van Jay werden gespeeld. De dag voor het concert kwam hun gezamenlijke cd uit en daarop staat een van de nummers die ik deze zomer veel gedraaid heb. Hoewel ‘Love Happy’ op een goede tweede plaats staat!

Ed Sheeran – Happier

Superlief en mooi liedje van onze Ed. We waren bij zijn concert in de Arena. Aan Ed lag het niet want die deed echt zijn best maar het geluid in de Arena was zo bar slecht dat wij na 7 nummers zijn opgestapt. Zonde maar het was niet aan te horen. Ik ben wel blij dat ik ‘Happier’ heb gehoord want omdat het een ‘klein’ liedjes was, ging het geluid nog enigszins.

 

Dolly Parton – Jolene

Veel drankjes, de enige karaokebar in Amsterdam die open was en superleuk gezelschap. Meer kan en wil ik er niet over zeggen. Mensen die erbij waren hebben NDA’s getekend. En dat was nodig. Echt.

Drake – Nice for what

Ik houd van de nieuwe cd van Drake. Oké, hij is wat commercieel maar ik vind het goed te doen. Natuurlijk is God’s plan een lekker nummer maar ik houd van het Lauren Hill-riffje in dit nummer. Vaak op repeat hier! Oké, en ‘Nonstop’ en vooral ‘That’s how you feel’ ook.

 

Racoon – Love you more live @ Concert at Sea 2018

Het was mijn allereerste keer op CAS, ik won kaartjes via de PZC en ging er naar toe met mijn vriendje. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat we het eerste uur ons afvroegen waarom we er eigenlijk waren. Na 2 uur in de file naar het parkeerterrein, Bløf gemist te hebben en de grote drommen mensen op het terrein, waren we nog niet erg enthousiast. Maar toen we een goed plekje hadden gevonden, we wat drankjes hadden gedronken en de zon bijna onderging en Racoon opkwam, voelden we de vibe wel. Racoon blijft echt heel erg goed en dit liedje is en blijft prachtig!

 

Dit waren ze voor de afgelopen 2 maanden, ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken naar mijn lievelingsnummers!

 

Liefs Mandy