Ik heb enorm veel met muziek, ik zing graag en word vooral geraakt door teksten in een nummer. Eerder schreef ik al de kracht van muziek, dat artikel lees je hier! Als je mij volgt op mijn Instagram dan zie je mij regelmatig op Instagram Stories los gaan op nummers waar ik blij van word. Daar zit meestal wel een heel verhaal achter. Het leek me leuk om jullie elke maand mee te nemen in welke nummers bijzonder/belangrijk voor me waren.

Wat een vage maand was oktober! Van een dikke vette nazomer met een soort van buitenaards warme temperaturen naar koud en nat in een flits. Maar overall gezien was ook dit weer een goede maand. Ja het was best druk, werk-technisch was het ook best spannend maar ik mag nog steeds niet klagen. Jan en ik sliepen in een hip hotel in Utrecht, aten daar tot we op ploffen stonden, volgden een waanzinnige workshop bij Mo Gwadat , ik ging met mijn (ex)schoonzus en vriendin Veronique naar de Whitney Houston Tribute gezongen door Glennis Grace, vertrok met Jan naar Sevilla voor een heerlijke citytrip, er waren gezellige verjaardagen, Pizza Party’s met leuke mensen, een etentje om bij te praten met mijn beste vriendin Cristel en heel veel leuke dates met lieve en leuke nieuwe en oude vriend(inn)en. Deze maand heeft me verrast en mij laten nadenken over wat ik echt graag wil doen en waar ik blij van word. En deze dingen bieden zich in rap tempo aan mij aan dus nu is het kijken hoe alles vorm kan krijgen. To be continued. Nou, with that said, hier zijn de nummers die deze maand een belangrijke rol speelden!

Lady Gaga – Look what I’ve found (Soundtrack ‘A star is born’)

Als je deze film nog niet bent gaan zien.. GA.NU! Nee, echt. Stop met lezen, rijd naar de bios en ga zitten en geniet. Het regisseerdebuut van Bradley Cooper is een pareltje. Naast het feit dat hij zelf ook een hoofdrol speelt (en zelf freakin’ goed zingt) is het verhaal echt prachtig neergezet. Ik ben sinds ik de documentaire van Lady Gaga op Netflix zag al een enorme fan van haar maar sinds deze film nog meer. De chemie tussen Lady Gaga en Bradley is of the charts! Ik heb geen aandelen in de film (jammergenoeg) maar geloof me, deze film moet je gezien hebben. Ik gok op dikke Oscarnominaties!

Billie Eilish- When the party’s over

Mooi liedje, geeft me een beetje een heimweegevoel. Bijzondere muziek die ik het liefst luister als ik een beetje me-time nodig heb of ik mezelf een beetje zielig vind. 🙂

Wiz Stars – Ease on down the road

Al jaren mijn go to nummer als ik ergens zenuwachtig voor ben of ergens stress van heb. Het maakt me sowieso altijd heel vrolijk maar de tekst is ook gewoon heel treffend. ‘Don’t you carry nothing that might be a load’. En dat klopt natuurlijk. Je hebt niets aan piekeren. Het helpt je niet verder. Dus zo weinig mogelijk doen. Dit nummer herinnerde me daar deze maand aan!

Douwe Bob – Shine

Ik vind me dit toch een tof nummer! Ik vind het heel eighties / Phil Collins-achtig aan doen. Superleuke sound van Douwe Bob! Blijft echt wel een beetje hangen!

Jason Mraz- Have it all

Dit is zo’n liedje waar ik ook instant vrolijk van word. En de tekst…man man man!

‘May the best of your today’s be the worst of your tomorrow’s’. Hallo, een prachtige wens voor iedereen die je liefhebt (en de rest van de wereld, oké op Donald Trump na) toch! Liefde voor Jason Mraz!


Lekker divers lijstje weer toch? Op naar november!