Vorige week konden jullie alles lezen over de geweldige avond in het W-Hotel tijdens de Vogue Beauty Night Out. Zoals ik al had beloofd, hierbij de unboxing van de ‘lamme-arm-goodiebags’ want man, wat werden we verwend daar!

goodiebags

Hierbij de ‘buit’ van de avond. Milieuvriendelijk waren alle die verschillende tasjes natuurlijk niet, tipje voor volgend jaar Vogue?, maar het had wel wat om met de armen vol goodiebags het W-hotel te verlaten. Zoals eerder verteld, presenteerden verschillende high-end brands zich op deze avond en hadden ze hun eigen suite waar ze vertelden over hun nieuwste producten. We kregen behandelingen, mochten allerlei producten proberen, werden verwend met drankjes en hapjes én kregen dus bij elk brand een goodiebag!

vogue1

We starten met de Vogue zelf! De Vogue beanie, de Vogue-Over over Vivienne Westwood en het laatste nummer. Hartstikke leuk dat ze als host, ook zelf voor een goodiebag zorgen!

davines

We bezochten als eerste de suite van Davines. En voor mij bekend merk omdat mijn salon al heel lang met deze producten werkt. We kregen een uitleg over de nieuwste haarlijn ‘Your Hairassistant’, gecreëerd door tophairstylist Angelo Seminara. De lijn bestaat uit een o.a. blowdry primer, een hydraterende shampoo en een volume creator. Zoals alle producten van Davines ruikt alles heerlijk en staat het merk voor duurzaamheid. Ze zijn voortrekkers in talloze duurzaamheidprojecten en werken alleen met ingrediënten die op een duurzame manier zijn gewonnen. Kortom, mooi merk!

foreo1

Ik had de cleaners van Foreo al eens gezien in mijn ‘huis’ Douglas maar ik had ze nog nooit geprobeerd. Toen ik zag dat Foreo er ook zou zijn was ik direct enthousiast. Misschien ben ik ouderwets maar ik was oprecht benieuwd hoe een trillend stuk rubber (oei, dit komt er verkeerd uit) er voor kan zorgen dat mijn gezicht goed gereinigd wordt. Het was erg druk in de Foreo-suite maar iedereen kreeg de kans om de verschillende gezichtsborstels te proberen. Het apparaatje, de Luna, voelt verrassend zacht aan en geeft een zacht, trillend gevoel. Je gebruikt het in combinatie met de cleanser van Foreo. Het grote voordeel van de Luna is dat hij makkelijk schoon te maken is, je hoeft de borstels niet te vervangen en naast reinigen geef je je huid ook direct een massage. Win-win dus!

bkr1 bkr2

BKR is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Je kent het wel, te druk bezig overdag waardoor je te weinig water hebt gedronken. BKR gaat hier verandering in brengen. Ze hebben prachtige glazen flessen met sleaves van rubber, hip en milieubewust. Kijk, inmiddels weten we allemaal hoe vies het is om je plastic flesje te vervullen (die bacteriën, bah!) maar we weten ook dat het ook nog eens gevaarlijk kan zijn. BKR heeft verschillende maten en uitvoeringen. De BKR kan volledig in de vaatwasser (ja, ook mét sleave) en zorgt ervoor dat je veilig je dagelijkse hoeveelheid water binnenkrijgt!

mac1

mac2

Als beautymeisje kan ik natuurlijk niet anders dan even bij de vriendinnen van MAC langsgaan. Ze hadden een prachtige stand in de bar van het W en maakten daar de gasten op met de nieuwste producten. Ik werd opgemaakt door een zeer vriendelijke dame die me heel veel kon vertellen over de Nutcracker Sweet collectie die speciaal voor de feestdagen te verkrijgen is. Ik kreeg in de goodiebag deze prachtige rode matte liquid lipcolour en superscherpe eyeliner. Ik ben er weg van!

starskin

Het was echt heel leuk om de mensen achter Starskin  te ontmoeten. Ik heb natuurlijk al eens eerder maskers van ze gereviewd en ze herkende me dus ook. Te leuk, voor een blogger die nog maar krap een jaartje bezig is. We kregen een uitgebreide prive uitleg van de lovely Karen over de nieuwste maskers van Starskin; de Green Tea Clay mask en de Pink French Clay mask. Ook de Artist Fix, automatic make-up applier mochten we even testen. Wat ik niet wist, dit geweldige merk is dus helemaal 100% Nederlands! Twee slimme dames zijn Starskin begonnen omdat ze de troep die andere ‘normale’ maskers uit potjes met zich meebrachten, beu waren. Hoe cool is dat? Ik heb na afloop van de VBNO nog contact gehad met Karen en ik hoop in de toekomst nog veel vaker met dit gave, met on-Nederlandse uitstraling, merk samen te werken! En ik ben zo blij met deze haarband, want handig masker of niet, ik slaag er altijd in om masker in mijn haar te krijgen!

salonb1

Bij Salon B en Phillips werden Sophary en ik onder handen genomen door hairstyliste die ons met de heerlijke producten van Salon B een frisse coupe gaven. In de goodiebag zat een bon ter waarde van 30 euro en samples van de producten die ze gebruikten op de avond zelf. Normaal ga ik altijd in Zeeland naar mijn vaste kapper maar wellicht dat het de moeite waard is om eens in een grote stad een Salon B te zoeken!

philosophy1

Dan de allerleukste suite van allemaal! De Philosophy suite. Natuurlijk kende ik dit geweldige merk al, je hebt ze vast al vaker gezien. Dit het merk met die mooie, inspirerende teksten op hun verpakkingen en heerlijke namen voor hun producten als ‘Hope in a jar’. Ik was al getipt door vriendinnetje Helen (die Trade Brand Manager is bij Bourjois) en voor dezelfde company werkt waar ook Philosophy bij hoort. Ik moest zeker de groetjes doen aan haar lievelingscollega Maree. We kwamen binnen en kregen gelijk de vraag welke drank wel wilden. Nou, dan scoor je al punten. Toen ik aangaf dat ik Maree zocht, kwam er een prachtige Australische dame te voorschijn. En ik snap helemaal waarom Helen gek op haar is. Wat een lieve, attente en prachtige vrouw. Ze vertelde ons alles over de filosofie achter Philosophy en gebruikte zoveel enthousiasme en humor dat de suite steeds voller en voller raakte. Maree is voor mij nu het gezicht van Philosophy. Ze liet ons kennis maken met de heerlijke producten en sprak hier met zoveel passie over dat ik bij thuiskomst gelijk de producten ben gaan proberen.

hopeinajar

De absolute bestseller van Philosophy is ‘Hope in a jar’. Deze verfrissende, moisturizer zorgt ervoor dat je huid er stralender uit gaat zien, je poriën verkleint en zorgt dat rimpeltjes minder zichtbaar zijn. Can I get a halluja?

philosophy2

Naast de heerlijke huidverzorgingsproducten kregen we in de goodiebag ook de signature Philosophy-geur ‘Amazing Grace’. Een hele zachte, frisse geur die heel fijn blend met je eigen huidsgeur. Maree, thank you so much for the lovely presentation and for saving my new camera 🙂 I know Helen will make you read this!

sebastian1

Nog zo’n merk dat ik al jaren ken en gebruik, Sebastian! In de salon van mijn tante vroeger werkten ze met Sebastian en ik heb talloze producten van dit geweldige merk gebruikt. De suite van Sebastian was niet zo druk dus Soof en ik, kregen samen met nog 1 andere dame en Anna Nooshin uitleg over dit  nieuwe product. Ik moet eerlijk zeggen dat ik iets te zenuwachtig was om alles goed mee te krijgen tijdens de presentatie. Ik heb inmiddels deze Sublimate styling cream uitgebreid getest en ben razend enthousiast! Het is eigenlijk een soort dagcreme maar dan voor je haar. Je kunt het op elk moment van de dag gebruiken en het geeft een hele frisse, natuurlijke glans. Je haar wordt er ook niet vet van. Topproduct.

the-browgal

Ik had net m’n wenkbrauwen weer laten doen bij Joyce van de Benefit Browbar en dus heb ik geen ‘The BrowGal’ behandeling laten doen op de VBNO maar we kregen wel dit mooie ‘onderhoud-setje’ mee.

comfortzone2

Ik schreef in de blog van vorige week al uitgebreid over het fijne gesprek dat ik had met de dames van Comfort Zone. In de goodiebag zat de heerlijke zeep uit de befaamde Tranquillity-lijn en de handcreme. Die je trouwens ook op je slapen kunt smeren zodat je een betere nachtrust hebt. Ik zei het al eerder, er komt een mooie samenwerking aan met dit geweldige merk en ik hoop dat het een mooie, duurzame relatie wordt want ik ben verliefd!

guerlain1

Last but not at all least! Guerlain! In de mooiste suite van allemaal werd Sophary opgemaakt met hun prachtige make-up producten en maakte ik ondertussen kennis met de nieuwste musthave geuren van Guerlain. Er zijn vier nieuwe geuren die zijn afgeleid van 4 speciale little black dresses. Vier totaal verschillende geuren met bijzondere ingrediënten als suikerspin, zwarte thee en pistache noten. Ik kreeg in de goodiebag het ‘Marilyn-jurkje’-parfum mee. Het was mijn favoriete geur en het is degene met de suikerspin-geurnoot. Een hele spannende, lieve geur.

guerlain2

En met dit mooie flesje zijn we aan het eind gekomen van deze unboxing. Ik wil de Vogue bedanken voor de kans om hier bij aanwezig te zijn en alle mooie brands voor de goedgevulde goodiebags. Jullie hebben dit beautymeisje heel erg blij gemaakt!