Vandaag neem ik jullie mee op een bucketlist-afstreep-activiteit! Ik vloog namelijk voor de bruiloft van het jaar naar Dubai, in de Businessclass! Dat stond op mijn bucketlist en met dank aan mijn lieve vriendinnetje Annelien die bij Emirates werkt en daardoor trouwde in Dubai, kon ik dit punt afstrepen!

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om Businessclass te vliegen met Emirates? Kijk dan snel mee!

Oh ja een een kleine disclaimer:

  • ja, ik zit belachelijk veel aan mijn haar
  • ik ben geen ‘verwend’ kijker van Border Security maar een fervent kijker… Hoewel, beter verwend dan verwaarloosd toch? 😉
  • ik heb echt nog het dubbele aantal ‘ik vind het zo leuk’ moeten wegknippen. Ja, sorry, maar het WAS ook heel leuk! 🙂

Veel kijkplezier!

Ik hoop dat jullie de vlag leuk vinden, vergeet niet een reactie achter te laten!

Liefs Mandy

ps:

Vind je de video leuk? Klik dan even op het duimpje en vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal!