Vorige week dinsdag had ik het geluk om samen met vriendin (en styliste & fashionblogger) Sophary te gast te zijn bij de Vogue Beauty Night Out in het hippe W Hotel  in Amsterdam. Voor de mensen die nog nooit van dit event gehoord hebben; de Vogue Beauty Night Out is hét go-to beauty event waar high-end brands hun (nieuwe) producten presenteren.

Op 29 november beleefde ik samen met Sophary deze bijzondere Beauty-night in Amsterdam. Kijk mee naar deze geweldige avond!

ik

Natuurlijk doe je wel je best als je naar een event van de Vogue gaat! Nou had ik de pech (of het geluk, het is maar hoe je het bekijkt) dat ik met een de meest fashionable persoon die ik ken, Sophary, op pad ging. Naast haar effortless, hippe outfits voel ik me altijd een absolute fashionvictim. Maar goed, de perks van een styliste als vriendin zijn natuurlijk dat zij je kan helpen bij outfitstress. Dus vooraf zijn er heel wat appjes over dé outfit heen en weer gegaan. Soof had een outfit met Palazzo broek bedacht dus, braaf als ik ben, zorgde dat ik verschillende Palazzo broeken bij me had. Na een haastig bezoekje aan de binnenstad van Haarlem, werd dit mijn outfit!

spiegel

Soof had een geweldige glitterlegging aan, het kekke jasje dat je hier op de foto ziet en een mooie top! Ik snaaide op de mini shoppingtrip in het leuke Haarlem nog deze zachte faux-fur jas mee. Zo blij mee!

selfie-thuis

Qua beauty heb ik het rustig gehouden; een goede basis, m’n lievelingslipstick van Charlotte Tilbury en een goede wing. Soof is meer een fashion meisje dan een beautymeisje dus deze avond was mijn missie haar ervan te overtuigen dat ze er met make-up echt niet uit ziet als een clown!

w

Het event werd dus in het W Hotel gehouden en man, man, man, wat een gave locatie. Hartje Amsterdam, een geweldig dakterras met uitzicht over de Amsterdamse skyline en prachtige suites. Wat wil je nog meer?

glas

We werden verwelkomd met een heerlijk glas Moët en kregen het boekje met daarin de uitleg over de avond, de informatie over de verschillende brands en het ‘hapjes-menu’. Het concept is zo dat de brands een eigen suite in het hotel hebben (verdeelt over 2 verdiepingen) en dat de medewerkers daar alle genodigden laten kennis maken met hun producten. Na binnenkomst werden we gelijk gestrikt voor een fotoshoot met glitters maar ik moet eerlijk bekennen dat ik daar weinig van heb meegekregen (en dus verschrikkelijk op de foto stond) want ik botste na 1 minuut binnen al bijna tegen Anna Nooshin op. Voor de mensen die me vaker lezen, sorry ik ga het weer over Anna hebben vandaag. Voor de mensen die nieuw zijn, ik vind Anna Nooshin dus echt een groot voorbeeld en vind haar ook nog eens té knap! Kortom, de avond kon voor mij dus al niet meer stuk!

Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk (goede) foto’s te maken maar soms kregen we zelf een hele behandeling (zoals bij Salon B) of was de brand zo populair (Philosophy) dat het lastig foto’s maken was. Maar ik beloof jullie dat, in de unboxing die later deze week volgt, je meer over alle brands en hun producten te weten komt!

macmeisje

Mac was een van de brands die direct bij binnenkomst opviel. Dit lieve (ballet?) meisje stond heel de avond in allerlei mooie poses bij de Mac stand (arm kind, dat ben je vast na een paar uur strontbeu). Je kon je laten opmaken door de professionele make-up artist en kreeg als klap op de vuurpijl nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis.

soof-bij-comfort-zone

In de Comfort Zone suite werden we enthousiast begroet door Sanne en Saskia. In de suite hing een hele fijne, rustgevende en warme sfeer. Naast het feit dat ze de suite hadden omgetoverd tot een prachtige chique mini spa/relaxruimte, hing er ook een heerlijke geur. De dames vertelden ons alles over de heerlijke Tranquillity-lijn en lieten ons kennismaken met de heerlijke geur van deze lijn.

comfortzone1

Kijk nou hoe mooi!  Deze lijn staat voor ontspanning, tijd voor jezelf, aandacht en liefde. Kortom, een prachtig uitstapje naar jezelf in hectische tijden.

comfortzone2

We mochten alle producten uitgebreid testen en kregen ook een goodiebag mee met twee producten uit deze geweldige lijn. Ik had een heel leuk gesprek met Sanne, Trade Marketeer bij Comfort Zone, en ik ben er heel trots op om jullie te kunnen mededelen dat ik een mooie samenwerking met dit mooie merk aanga! Jullie lezen hier binnenkort meer over!

anna1

Nadat Soof en ik in een aantal suites zo goed als naast Anna stonden, besloot ik na het bezoek aan Sebastian (waar we maar met z’n drieën en Anna (!) zaten) de stoute schoenen aan te trekken en über groupie-ish aan haar te vragen of ze samen een foto wilde nemen. En dat wilde ze wel!

anna2

Sophary maakte de foto met mijn nieuwe (vlog)camera en ze sprak me daar direct op aan omdat ze dezelfde heeft. (Ja duh, iets met een goed voorbeeld. Als er mensen nu spuugneigingen krijgen, sms “Groupie Uit” naar 4040! ;-)) En aangezien zij de kwaliteit van haar scherm veel minder vond dan die van mij, hebben we nog een kwartier staan kletsten over de camera en alle instellingen. Bottom line? Het is een oprecht leuk en spontane meid die zich echt totaal niet beter voelt dan anderen. Oh ja, en in het echt nog knapper. Damn.

ussie

Met een smile van oor tot oor besloten we even een drankje te drinken in de bar. Zo tof dat daar op een random dinsdag avond zo’n bar dan vol zit en er een hippe dj draait. That’s Amsterdam for ya! Wat we niet wisten (maar nu absoluut in ons oren geknoopt hebben), was dat je helemaal los kon gaan wat drank betreft. Overal staan Vogue dames met Moët, bij elke brand bieden ze je wijn of andere versnaperingen aan dus als je niet hoeft te rijden (wij wel helaas) dan zou je daar dus een leuke avondje (alcoholgewijs) kunnen hebben.

soof

Natuurlijk kunnen we het niet laten om op het dakterras een paar foto’s te schieten. Deze foto van Soof vind ik echt helemaal geweldig!

selfie

Zelfs de wc van het W Hotel is selfie waardig! Helemaal zwart met honderden lichtjes! Mooi! #schijneenlichieopmij

kast

We krijgen bij BKR een lesje ‘waarom-je-nooit-meer-een-flesje-water-moet-hervullen’ en krijgen hét hippe alternatief, de BKR waterfles, mee naar huis. Deze glazen flessen met rubberen sleeve kunnen gewoon in de vaatwasser (ook mét sleeve). Hip & functioneel. Je hebt dus geen excuus meer om niet genoeg water te drinken!

guerlain

Bij Guerlain maak ik kennis met de 4 nieuwe, musthave geuren van dit luxe merk. In de unboxing zal ik jullie hier meer over vertellen.

guerlain-spiegel

Guerlain heeft naast geuren ook prachtige make-up en er was net een plaatsje vrij voor deze mooie make-up spiegel. Ik kon het natuurlijk niet laten en heb Soof met zachte dwang de stoel in geduwd.

soof-voor-foto

Soof, de natural beauty die zichzelf altijd ‘voelt lopen’ als ze make-up op heeft, gaf zich over aan de MUA van Guerlain. Dit is haar ‘voor-foto’, een plaatje toch?!

soof-in-stoel

De MUA legt Sophary uit wat ze graag bij haar zou willen doen. Je ziet dat Soof er zin in heeft! 🙂

tijdens-makup-soof

Er wordt ondertussen flink af gekletst en Soof krijgt goede tips over welke kleuren ze het beste kan gebruiken en hoe ze ervoor zorgt dat het niet ‘té’ wordt!

soof-na-foto

Met wat simpele tips en goede producten ziet Soof er totaal niet als een clowntje of een ‘poederdoos’ uit. Ik vond het echt heel mooi staan en denk dat ze dit misschien wel wat vaker zal doen!

goodiebags

Na een uur of 4 hadden we alle brands gehad en liepen we met een lamme arm van alle goodiebags terug naar de auto. Wat een heerlijke avond, wat een smakelijke hapjes, goede drankjes, mooie brands en leuke mensen (Ja, ik heb het nog 1 keer over Anna). Kortom, voor herhaling vatbaar!

Vrijdag komt de Unboxing van alle goodiebags online, dus houd Loverdose in de gaten!